Saturday 28 May 2011

Jocs gratis de Festa - Part 1 Jocs

Jocs gratis de Festa - Introducció


Les cerimònies de casament, o com se'ls anomena en algunes parts d'Europa comiats són una gran manera de celebrar un casament, les parts del casament són una gran manera de portar als teus amics i familiars per celebrar la cerimònia del casament s'acosta amb la fi d'una era en la la pròpia vida amb una mica de diversió i entremaliadures per marcar el final d'una etapa de la seva vida i la següent com una dona casada. la bogeria de la joventut han de ser guardats en el dia del casament, però no abans de celebrar la dels últims vestigis de llibertat i dels últims dies de joventut salvatge amb alguns jocs del casament festa salvatge partit per jugar, si no hi ha res com uns salvatges Part del casament jocs per jugar per marcar el final d'una era en la vida d'uns i el començament d'una altra.

Vaig decidir que volia crear una llista dels meus propis jocs favorits sense casament Partit, vull que sigui el més fàcil possible, així que els han fet tan fàcil com sigui possible de seguir, i per permetre que vostè segueixi lliure del casament agradable i fàcil Part jocs per jugar en el meu bloc.

He complert el meu blog bastant senzill, de manera que, en imprimir el seu lliure joc del casament del Partit jo no ús tots els de tinta, així que m'han enganxat amb els colors blanc i negre com el meu tema, el lliure joc de les parts del casament pot ser fotocopiat i lliurat , potser com a part del seu itinerari de les festes de Festa, que fa que sigui més fàcil si els seus convidats tenen accés a les regles dels jocs perquè puguin familiaritzar-se amb els jocs de Festa per endavant, però això no sempre és necessari, he imprès el lliure joc del casament del Partit en una forma fàcil de seguir per la qual cosa fins i tot si vostè decideix primavera només els jocs als seus convidats a la seva festa festes nupcials que fàcilment s'aconsegueix la caiguda del Partit del casament jocs per jugar amb força facilitat.

A continuació és la meva repositori primer dels jocs lliures del casament del Partit per ajudar amb la seva pròpia casament parts Partit, espero que trobar tots els jocs lliures del casament del Partit que necessita aquí mateix amb nosaltres per ajudar a la seva festa de noces anar amb una explosió i assegureu-vos que el seu partit és un gran i memorable casament exitós esdeveniment del Partit que serà recordat durant molt de temps, si us plau no dubteu a utilitzar les meves llistes com un casament sense llista del Partit de jocs, per a l'ús ràpid i fàcil per a la seva pròpia casament parts festes comiat de soltera la nit, o en general silvestres idees del partit de joc, espero que el meu blog és la correcta per totes les seves necessitats de partit, perquè del tot lliure del casament jocs Part té el lloc indicat aquí amb nosaltres, sense més un fer aquí és la meva primera llista de grans idees del partit.


Jocs gratis de Festa - List1


Jocs gratuïts en Festa - Veritat o atreviment

Dir la veritat o enfrontar les conseqüències. Un joc d'exposar en diversos nivells, es corre el risc de dir la veritat o s'atreveix a una aposta de risc, vagi amb compte, pot ser que hagi de córrer pel carrer nu, com es fa que per la galta davant del descobert.

Aquest és un joc que és perfecte per a les nenes festa salvatge, la premissa és simple, respondre a una pregunta, o si vostè no pot o no vol, llavors vostè ha de fer una aposta.

L'ideal seria que aquest joc és millor si les preguntes s'escriuen i s'atreveix a terme a la targeta per endavant. A continuació donem una llista de preguntes i s'atreveix, en futurs posts anem a afegir a la veritat i s'atreveixen llista. fóssiu lliure d'afegir el vostre propi compte, estic segur que alguns de vosaltres noies dolentes de les parts pot pensar en moltes escandalosa veritat o formular preguntes Dare i perd.



Jocs gratis de Festa - Preguntes Veritat

Alguna vegada ha 'empassat'?
Alguna vegada ho havia fet en un cotxe?
Alguna vegada has tingut amb més d'una persona?
Alguna vegada has imaginat xicot del teu millor amic?
Alguna vegada imaginar un dels seus amics dels nuvis?
Alguna vegada has anat a treballar no portar calces?
Alguna vegada has ficat al llit amb el seu cap?
Alguna vegada has tingut amb una dona?
Alguna vegada has tingut en un tren?
Alguna vegada has tingut en un avió?
Alguna vegada has tingut a l'aire lliure?
Has estat alguna vegada en un club de ball de falda?
Ha tingut alguna vegada un brasiler?
Alguna vegada es va asseure a la part superior d'una rentadora quan estava en un cicle de centrifugat?
Alguna vegada has mirat en roba interior masculina en un catàleg de menjar-se amb els ulls dels models?
Alguna vegada ha estat xiulat en llop pels treballadors?
Alguna vegada ha mentit sobre el nombre de persones que han dormit amb?
Ha utilitzat alguna vegada els pits falsos?
Alguna vegada ho havia fet en un vàter?
Alguna vegada ha acariciat el seu nòvio en un cinema?
Ha tingut mai al llit dels teus pares?
Alguna vegada la teva parella coberta amb crema escumosa i va llepar que fos?


Jocs gratis de Festa - s'atreveix

Mostrar la seva roba interior
Canta Madonna èxit, Like a Virgin
Tregui el sostenidor sense deixar fora superior
Canta Sandra Dee a Grease
Begui un got d'(inserir líquid d'elecció) sense parar
Un petó a tots en el grup, o per requeriment d'una persona específica
Balla com un egipci
Recitar l'alfabet cap enrere
Saltar sobre una cama durant 30 segons
Feu 5 flexions
Nota sóc una gossa calenta (o declaració de formigues de l'elecció)


Truth or Dare, El joc de taula original i encara va forta, Fes servir la imaginació i no tingui por de ser una mica entremaliat, veritat i atreviment és un joc dels seus convidats està segur per parlar de la nit salvatge durant els pròxims anys!


Jocs gratuïts en Festa - Passar la pilota

Té l'equip adequat? Per a aquest joc tot el que es necessita és de dos o més equips i un globus, els globus del plàtan en forma del que és.

Puc dir-los senyores, si hi ha homes presents, no hi haurà escassetat de oncles disposats a jugar el joc de passar el joc amb pilota amb vostè.

Regles de joc, els equips de dues o més línies per tot el quart. Cada equip té un dels globus de llarg i ha de agafar entre les seves cames. La pilota s'ha de passar la línia, però recordi, sense mans, només es pot utilitzar les opcions que tenim en el departament de planta baixa, així que els genolls i les cuixes.

El primer equip per aconseguir el seu globus a la final de la línia de victòries, començar de nou si el globus s'ha caigut o si la pilota abans de temps s'apaga amb una explosió!


Jocs gratis de Festa - Explosió del globus inflable

Joc molt simple, però molt divertit, tot el que necessita per a aquest joc és uns globus, i els equips en grups de dos, es necessiten dos per a ballar un tango a aquest joc, l'objectiu del joc és per als equips per fer esclatar els seus globus , la nota més plenes que més fàcils són el pop, i l'aire menys tenen més difícil que van a esclatar. Ara no farem més fàcil per a ells fer esclatar els globus, no hauran de treballar per a això. Anem a esbrinar per què aquest joc es diu, globus inflable explosió.

Un membre de l'equip se'n va a dormir al pis i posa un globus en què la part superior, el segon membre de l'equip s'estableixen en la part superior d'ells, no poden usar les mans allà, però ha d'usar els seus cossos per fer esclatar el globus de la seva parella a continuació, et crec arribar a on el nom d'aquest joc ve, que va a prendre un munt de salts salts per aconseguir l'explosió del globus. Mantingui rebotant fins que esclaten tots els globus i una diversió i entremaliadures clímax globus inflable explosió.


Lliure de Festa Jocs - Sexy Llista de compres

Avui és dia de compres, però no qualsevol tipus de compres, aquesta vegada la compra és per una causa diferent, aquesta vegada, el seu temps de compres sexy, té una llista de compres per complir, no et preocupis verges atractiva la seva compra tan simple com ABC, o hauria de dir la Z, perquè una núvia ruboritzada ha de conèixer la seva l'A a la Z de botigues sexy, però no es preocupi vostè tindrà un equip d'experts en sexe per ajudar a complir amb la Llista de Compres sexy.

Arme seu equip dels addictes a les compres del sexe, ara la part divertida, girem a demanar a cada comprador sexy per el nom d'un article a la nostra llista de la compra atractiva, recorda les nenes, necessitem una llista de la compra total, com he dit, els compradors han de saber sexy seus AZ d'articles sexy, i això és exactament el que se li demana que faci. Cada comprador ha sexy fan torns per dir "em vaig anar a un sex shop i vaig comprar ...." i el nom d'un element d'atractiu comercial, s'inicia el joc amb un començament el tema amb la lletra A, llavors el comprador següent a dir "Vaig anar a un sex shop i vaig comprar ...." i el nom d'un element d'inici amb la lletra B, llavors el nom del jugador al costat d'un començament amb el tema C, i així successivament amb cada comprador de prendre la següent lletra de l'alfabet, tot el camí de tornada a la lletra Z.

Donar un punt a la persona que pot nomenar un element, la persona amb més punts guanya el joc de les compres sexy, aquest joc pot ser més interessant per a aquells que no compleixen amb les llistes de compres.

Alguns dels seus compradors no seran experts en sexe en les compres sexy, poden aconseguir encesa i nerviós, els jugadors que no poden nomenar un article ha de ser castigat per no complir una ordre en la llista de la compra atractiva, pel que per a ells pot donar-los perd, vegeu llocs en el futur perd a fer el seu partit vagi amb un cop, recordo les nenes travesses de les parts ha de ser castigat.

Així que prepara't per jugar Sexy llista de compres per a un nou tipus de teràpia de compres. senyores feliç de compres.


Jocs gratis de Festa - Encanteri home Catcher

Harpies a D'acord i bruixes, em refereixo a noies del partit, anem a veure en què podem atrapar nostre home somni perfecte, per a això heu d'utilitzar una màgia petita festa a la divina nostre home de l'èter de la realitat. Anem a veure el que podem evocar i donar a llum, feliç de fosa meu aquelarre de les bruixes.

Donar a tots un tros de paper. Fes que escriure els números 1 a 13, i al costat de cada número, els dic que escriure:

(1) un lloc,
(2) un color,
(3) un nombre entre 1 i 15,
(4) d'un país,
(5) la grandària (exemple. petites, mitjanes, grans, petits massiva,),
(6) un nombre entre 1 i 50,
(7) un animal salvatge,
(8) un nombre entre 1 i 20,
(9), un personatge de dibuixos animats,
(10) el nom d'un insult (escòria Exemple., Gossa, percussió),
(11) un vegetal,
(12) un programa de televisió,
(13) una emoció (exemple. feliç, trist, enutjat, gelós).

Ara llegeix:

Vostè va conèixer el seu home perfecte en (1)
El seu color de cabell seria (2)
La seva altura seria (3) peus d'alçada
Ell seria d'aquest país (4)
La mida del seu darrere seria (5)
La seva **** hauria de ser tantes polzades de llarg (6)
Al llit seria un (7)
El nombre de fills que hauria de ser (8)
El nom del seu home seria (9)
El seu nom de la seva mascota per a tu seria (10)
Es podria passar la seva vida vivint en un gegant (11)
Vostè guanya els seus diners amb sexe en viu en (12)
Li envellir junts sentiment (13)

Vostè llegeix aquestes i anar al voltant de l'habitació obtenir respostes pobles fora d'ells.

per exemple. M'agradaria conèixer la meva home perfecte en una botiga porno (1), els cabells es porpra (2), havia de ser de 12 (3) peus d'alçada, hauria de ser d'Egipte (4), la mida del seu darrere es el doble extra gran (5), la polla hauria de ser de 13 (6) polzades de llarg, que seria un elefant (7) al llit, que tindria 12 (8) fills, el meu home es diu Ànec Lucas (9 ), el seu nom de la seva mascota per a mi seria "escòria Borsa '(10), ens passem la vida vivint en un nap gegant (11), que guanyaria els diners que tenen sexe en viu a The Price Is Right" (12) i envellir sensació d'eufòria (13).

Alguns dels encanteris que et deixarà crear prop de mullar-se a si mateixos amb el riure. Però aneu en compte amb el que desitges, pot rebre l'home dels seus somnis que ha creat una realitat, bona sort amb el seu encanteri.


Jocs gratis de Festa - Cercle de la Veritat

T'atreveixes a dir la veritat, li permet jugar un petit joc i descobrir qui és la núvia ruboritzada.
Per a aquest joc es necessita una cadira per a cada jugador, i un conjunt de targetes d'identificació, en cada targeta dibuixar un símbol o escriure el nom dels jugadors, calen dos conjunts d'aquests, un per al jugador i un altre per col.locar a la cadira, ah i el més important de tot, una selecció de preguntes reveladores i vergonyós.

Seleccioneu les víctimes disposades, em refereixo als jugadors, arreglar les cadires en un cercle per a cada jugador, els jugadors se sentin en cadascuna de les cadires, donar a cadascun una targeta per a la seva identificació, es durà a terme aquest a la mà, la targeta idèntica altres es col loca en el seient de la cadira, ara anem a veure la veritat revelada inquisidors d'alegria, es demanarà als jugadors una pregunta de la llista dels interrogatoris vergonyes potencial, ejem, em refereixo a un mateix preguntes revelar, si contesten sí que es mouen una cadira a la dreta, si no hi ha resposta es queden on són.

Pots completar el cercle de la Veritat.
El guanyador és la primera noia per completar un cercle de la veritat i fer de nou a la cadira de partida.


Jocs gratis de Festa - Ball Swing Humans

Per a aquest joc vostè necessitarà
Una pilota (pilota de tennis a fer)
Una densitat de població
Una ampolla de plàstic (una ampolla de litre de begudes omplirà el treball) la meitat d'omplir aquest amb aigua, assegureu-vos que la tapa estigui ben

Ara situeu l'ampolla en el centre de l'habitació, va posar la pilota al final de la mitjana, lligar l'altre extrem de la mitjana al voltant de la cintura jugadors.

Que comenci el joc, el jugador té swing massa la pilota a l'ampolla, però no pot expulsar la pilota o l'ús dels braços i les mans, la màgia està en els malucs, anem a veure que l'acció d'amor.

Si vostè és el més ràpid swinger a la ciutat, el temps de quant temps es necessita per tombar l'ampolla, si no ho han fet per tres minuts a moure el següent jugador, el millor swingers pot fer en 30 segons.

gran joc que té a tots en un atac de riure.


Jocs gratis de Festa - Asfíxia del Banano

Per a aquest joc, un ha de tenir els voluntaris i dels competidors, els voluntaris actuen com a portadors dels plàtans, que s'asseurà i tindrà el plàtan i posar entre les cames.

competidors Acosta't, deixa que l'alegria de començar, la seva tasca és simple, obert i menjar el plàtan, però aquí està la part difícil, que no poden usar les seves mans. Inici senyores menjant.

La primera noia per acabar el plàtan ha patit.


Jocs gratis de Festa - Finalitzar

Aquest sobre s'ajusta a la meva primera llista de jocs lliures del casament del Partit de jugar, espero que les noies salvatges partit trobat el meu blog útil per a la seva pròpia casament idees jocs part. Mantingui's atent a les entrades en els jocs lliures del casament del Partit de jugar per a la seva pròpia casament festes salvatges de les parts. Espero que després de molt més jocs de diversió en el futur, així que no t'oblidis de marcar a la llista de jocs lliures del casament del Partit.

No t'oblidis de deixar comentaris en el meu blog, m'agradaria saber com va ser el seu partit, deixa un comentari en el meu blog sobre com els jocs treballat, o si té idees per a cap joc nou o suggeriments.

Per a l'entrada del meu proper bloc més a afegir més a la selecció de jocs lliures del casament del Partit, la malaltia estigui a la recerca d'ampliar la selecció en línia que li dóna una major llibertat d'elecció en el seu repertori de jocs per jugar, també pot mirar a fer un especial sobre lliure Part del casament jocs de bingo, així que la següent entrada pot ser una edició especial del bingo, sempre un favorit de la casa, estic segur que podem pensar en una mica més entremaliats jocs del casament del Partit de la diabòlica, sempre un favorit amb les noies de festa salvatge això només puc dir que no. També faré una peça d'entrar en el que fa tan sols un casament de Parts de treball d'esdeveniments festes i, de manera que moltes de les grans idees del partit de la planificació per a que vostè miri més sobre com fer que el seu esdeveniment sigui un èxit memorable fantàstic, potser fins i tot pot tenir temps per estudiar idees sobre temes del partit, que crec que sempre donar-li vida a la festa i fan una mica més especial, temes del partit són excel lents per baixar les inhibicions dels seus hostes del partit que és gran en la planificació dels jocs de societat, ja que estaran més que disposats per entrar a la diversió del partit, així que comença a enviar les seves invitacions de casament del Partit, tenim algunes reserves a enviar per a una festa nupcial bonança dels jocs, aconseguir que la impressora calenta perquè estem segurs d'oferir les
els millors jocs lliures del casament del Partit a la xarxa perquè la teva festa sigui anar amb un swing amb les millors idees jocs de núvia només per a tu, així que no us oblideu de fer la seva cita amb nosaltres per a la propera vegada. Alguna suggeriment per a jocs de la festa m'acaba d'enviar un correu electrònic o fer una pregunta en els comentaris, l'amor Aneu tornar a escoltar d'aquells de vostès a la recerca de consell sobre la realització esdeveniments part.

No comments: