Saturday 28 May 2011

Ingyenes Wedding Party játékok - Party játékok 1

Ingyenes Wedding Party játékok - Bevezetés


Menyasszonyi felek vagy hívják őket Európa egyes részein leánybúcsút egy nagyszerű módja annak, hogy megünnepeljük egy esküvő, esküvő fél egy nagyszerű módja annak, hogy a barátok és a családtagok együtt ünnepel a közeledő esküvői szertartást, a végén egy korszak is az élet egy kis móka és frolics, hogy a végét az egyik szakaszában az életed és a következő, mint a férjes asszony. Az ostobaság az ifjúság kell eltette napján az esküvő, de nem korábban ünnepeljük az utolsó maradványai a szabadság és az utolsó nap a vadon élő lánykor néhány vadon élő fél lakodalmas játékot, igen, nincs semmi, mint valami vad Esküvői Party játékokat játszani, hogy a végét egy korszak is az élet és a kezdeti egy másik.

Úgy döntöttem, szerettem volna létrehozni egy listát a saját kedvenc ingyenes lakodalmas játékot, azt akarom, hogy a problémamentes lehetséges, így tettem őket minél könnyebben követhető, és lehetővé teszi, hogy nyomon szép és egyszerű ingyenes Esküvő Fél játékot belül blogomban.

Én megtartottam a blogomat meglehetősen sima, így a nyomtatás során a szabad lakodalmas játékok nem minden a tintát, így megmaradtak a fekete és a fehér szín, mint az én téma, a szabad Esküvői Party játékok könnyen másolható, és adta ki , talán az Útvonal egy részének az esküvői párt ünnepségek, megkönnyíti, ha a vendégek számára a szabályok a játék, így megismerhetik, hogy a lakodalmas játékok előtt kézzel, de ez nem mindig szükséges, én nyomtatott szabad lakodalmas játékot ki egy könnyen követhető módon, így akkor is, ha úgy dönt, hogy csak tavasszal a játékok után a párt vendégek a menyasszonyi ünnepségek fél akkor könnyen beletanul a lakodalmas játékot elég könnyen.

Az alábbiakban az első tároló szabad lakodalmas játékokat, hogy segítse a saját esküvői párt pártok, remélem, megtalálja a szabad Esküvői Party játékok van szüksége, itt velünk, hogy segítsen a lakodalom megy a bumm, és győződjön meg róla, a párt egy hatalmas és emlékezetes sikeres lakodalom esetben, ha emlékezni fogunk hosszú ideig, ne habozzon használni a listákat, mint a szabad lakodalmas játékok listáját, a gyors és egyszerű használni a saját esküvői ünnepség fél tyúk este fél, vagy általános vad társasjáték ötleteket, remélem, megtalálja a blog is csak jobb az összes párt szüksége, mert teljesen ingyenes lakodalmas játék van a megfelelő helyen itt velünk, minden további nélkül a do itt van az első jegyzékét, jó buli ötletek.


Ingyenes Wedding Party játékok - List1


Ingyenes Wedding Party játékok - Truth or Dare

Az igazat, vagy szembenézni a következményekkel. Egy kiteszik játék több szinten, ugye kockázat az igazat, vagy mersz kockázatot a mersz, legyen óvatos, akkor lehet, hogy futtassa le az utcán meztelenül, hows hogy csupasz arcú arcát.

Ez egy játék, ami kiválóan alkalmas vadon élő fél lányok, az előfeltevésen egyszerű, kérdés megválaszolására, vagy ha vidám vagy nem, akkor meg kell tennie a mernek.

Ideális esetben ez a játék a legjobb, ha a kérdésekre, mer van írva a kártyák előtte. Az alábbiakban adunk egy listát a kérdések és mer, a jövőben állások fogjuk hozzá az igazságot, és mernek lista. bátran hozzá a saját, biztos vagyok benne, néhány Csúnya fél lányok hiszem sok felháborító Truth or Dare kérdések és elveszíti.



Ingyenes Wedding Party játékok - Igazság Kérdések

Have you ever "lenyelni"?
Előfordult már Önnel, hogy egy autó?
Előfordult már Önnel, hogy több, mint egy másik személy?
Előfordult már képzeltem a legjobb barátod barátja?
Előfordult már rémlett az egyik barátja barátok?
Előfordult már elment dolgozni rajta bugyi nélkül?
Előfordult már aludt a főnököd?
Előfordult már Önnel, hogy egy nő?
Előfordult már Önnel, hogy a vonaton?
Előfordult már Önnel, hogy egy repülőn?
Előfordult már Önnel, hogy a szabadban?
Voltál már a lap-tánc klub?
Volt-e már a brazil?
Have you ever ült fel a mosógép, amikor egy centrifugálás?
Have you ever nézett férfi fehérnemű egy katalógus kacsingat a modelleket?
Volt-e már farkast fütyült az a munkás?
Előfordult már, hazudott emberek száma már aludt?
Előfordult már használt hamis mell?
Előfordult már Önnel, hogy egy WC?
Előfordult már, lapogatja a barátod a moziban?
Előfordult már Önnel, hogy az Ön szülői ágyban?
Előfordult már lefedett a barátja a habos krémmel, és megnyalta le?


Ingyenes Wedding Party játékok - mer

Mutasd meg bugyi
Sing Madonna sláger, a Like a Virgin
Vegye ki a melltartó anélkül, hogy a top le
Énekelj Sandra Dee-től Grease
Igyon egy pohár (betét folyadék a választás), megállás nélkül
Kiss mindenkit a csoportban, vagy egy konkrét személyt kért
Tánc, mint egy egyiptomi
Mondd el az ábécét visszafelé
Hop egy lábon 30 másodpercig
Ne nyomjuk meg az 5 up
Kiáltás vagyok kanos szuka (vagy hangya nyilatkozat választás)


Truth or Dare, az eredeti társasjáték, és még mindig erős lesz, Használd a fantáziád, és nem kell félni, hogy egy kicsit szemtelen, Igazság és Dare egy olyan játék, a vendégek biztosan beszélni a vad estét az elkövetkező években!


Ingyenes Wedding Party játékok - Pass a Balloon

Megvan a megfelelő eszköz? Mert ez a játék minden, ami szükséges a két vagy több csapat, és egy léggömb, a hosszú banán alakú léggömböket, hogy van.

Elmondhatom, hölgyeim, ha vannak emberek jelen nem lesz hiány a fickó hajlandó játszani a pass a léggömb játék játék veled.

Játékszabály, két vagy több csapat felállás át a szobán. Minden csapatnak van egy hosszú lufi, és fogást, hogy a lábuk között. A ballon ezután továbbítják a vonalat, de ne feledje, nincs kezem, csak akkor tudjuk használni, amit a földszinti osztály, tehát csak a térdek és a combok.

Első csapat kap a ballont, hogy a sor végére nyer, indítsa újra, ha a léggömb leesik, vagy ha a ballon idő előtt megy le a bumm!


Ingyenes Wedding Party játékok - Felfújt Balloon robbanás

Nagyon egyszerű játék, de nagyon szórakoztató, minden amire szüksége lesz ez a játék néhány lufi, és a csapatok készletben két, a Kettőn áll a vásár ebben a játékban, a játék célja nem a csapatok, hogy a pop léggömbök , a megjegyzés minél többet tölteni azokat a könnyebb azokat a pop, valamint a kevesebb levegő általuk a nehezebb azok tört. Most nem fog tenni, hogy könnyű nekik, hogy pop a ballonok, nem fognak meg kell dolgozni érte. Nézzük meg, miért ez a játék neve, Ugráló Balloon robbanás.

Az egyik csapattag meghatározza a padlóra, és teszi a léggömb alatt ott fent, a második csapat tagja megállapítja a tetejükön, nem tudják használni ott kezet, de használni testüket, hogy a pop a léggömb a partnerük alatt, azt hiszem, kap, ha a neve ennek a játék érkezik, az lesz, hogy egy csomó goromba goromba, hogy a ballon robbanás. Tartsa pattogó, amíg felrobban minden léggömbök és egy szórakoztató és frolics Ugráló Balloon Robbanás csúcspontja.


Ingyenes Wedding Party játékok - Sexy Bevásárlólista

Ma bevásárló nap, de nem minden típusú vásárlás, ezúttal a vásárlás egy másik ok, ebben az időben, a szexi vásárlást, van egy bevásárló listát eleget, ne aggódj szexi bevásárló szüzek az olyan egyszerű, mint ABC, vagy azt kell mondanom AZ, mert a piruló menyasszony tudnia kell neki, A-tól Z-ig szexi vásárlás, de ne aggódjon, lesz egy csapat a szex szakértők, hogy segítsen teljesíteni a Sexy Shopping List.

Állítsa össze a csapat a szex vásárlás szerelmeseinek, most a szórakoztató rész, veszünk hozzá, kérjük meg szexi Vásárló hogy nevezzenek ki egy tételt a mi szexi bevásárló lista, emlékszem a lányok, mi kell egy teljes bevásárló listát, mint mondtam, szexi vásárlók tudnia kell hogy AZ szexi tételeket, és hogy pontosan mit fognak kérni, hogy nem. Minden szexi Vásárló kell felváltva mondani, hogy "Elmentem egy szex shop és vettem ...." és nevét egy szexi vásárlási tételt, kezdjük a játékot egy elemet a betűvel kezdődő A, akkor a következő vásárló kell mondani, hogy "Elmentem egy szex shop és vettem ...." és a név egy elemet a betűvel kezdődő B, akkor a következő játékos nevét tétel elején a Ct, és így minden vásárló vevő a következő betű az ábécé, egészen vissza a levelet Z.

Adj egy pontot az a személy, amely nevét egy elem, az a személy, aki a legtöbb pontot, megnyeri a játékot a szexi vásárlás, ez a játék lehet tenni érdekes azok számára, akik nem teljesítik bevásárló lista.

Néhány vásárlók nem lesz szex szakértők szexi vásárlás, akkor kap elpirult és ideges, a játékosok, akik nem tudják nevét egy elemet meg kell büntetni, mert nem teljesíti a megbízást a szexi bevásárló listát, így őket, akkor nekik elveszíti, lásd: jövőbeni hozzászólás elveszíti, hogy a párt megy a bumm, emlékszem pajkos lányok félnek meg kell büntetni.

Tehát készüljön fel a játékra Sexy Bevásárlólista egy új típusú kiskereskedelmi kezelés. Kellemes vásárlást hölgyek.


Ingyenes Wedding Party játékok - Man Catcher Helyesírás

OK hárpiák és boszorkányok, úgy értem fél lányok, lássuk a mi behálózni a tökéletes álom ember, erre mi lesz, hogy egy kis párt varázslat az isteni emberünk az éterben a valóság. Lássuk csak, mit is lehet varázsolni, és teremjetek, boldog casting én boszorkánygyülekezet boszorkányok.

Adj mindenkinek egy darab papírra. Kérni őket, hogy írjon számokat 1-13, és egymás mellett több, mondd meg nekik írni:

(1) hely,
(2) olyan színű,
(3) közötti szám 1 és 15,
(4) egy ország,
(5) Egy méret (példában kicsi, közepes, nagy, masszív, apró),
(6) több 1 és 50 között,
(7) a vadon élő állat,
(8) több 1 és 20 között,
(9) egy rajzfilmfigura,
(10) egy sértő neve (példában salak, ribanc, ütőszeges),
(11) a növényi,
(12) egy TV-show,
(13) érzelem (példában boldog, szomorú, mérges, féltékeny).

Most olvasta fel:

Ön találkozott a tökéletes férfi (1)
Haja színe lenne (2)
Ő lenne a magassága (3) láb magas
Ő lenne ebből az országból (4)
A méret az ő értéktelen lenne (5)
Ő **** kellene annyi cm hosszú (6)
Az ágyban ő lenne a (7)
A gyermekek száma akkor is lenne, (8)
A férfi neve lenne, (9)
Ő háziállat nevét akkor lehet (10)
Akkor töltse életét élő óriás (11)
Akkor keresd meg a pénzt a szex élőben a (12)
Akkor öregszünk meg együtt érzés (13)

Ön olvassa el ezeket, és megy körbe a szobában egyre népeket választ ki őket.

pl. Én találkozom a tökéletes férfit egy pornó-üzlet (1), haja lenne, lila (2), ő lenne a 12 (3) méter magas, azt kellene az Egyiptomból származó (4), a mérete az ő csavarog lenne kétszeresét kell extra nagy (5), a farkához kellene 13 (6) cm hosszú, ő lenne az elefánt (7) az ágyban, akkor van 12 (8) gyermek, az én emberem lenne nevű Daffy Duck (9 ), a becenév nekem lenne "salak Bag" (10), mi lenne eltölteni az életünket él egy hatalmas fehérrépa (11), mi lenne keresni a pénzt a szex élőben a The Price Is Right (12) és öregszik érzés eufória (13).

Néhány varázslat létrehozott hagylak szinte nedvesítő magatokat a nevetéstől. De vigyázz, mit kívánsz, akkor kap az álom férfi, akit teremtett valósággá váljon, Sok sikert a varázslat casting.


Ingyenes Wedding Party játékok - Circle Of Truth

Mered az igazat, lehetővé teszi, játszani egy kis játék, és megtudja, ki a menyasszony elpirul.
Mert ez a játék lesz szüksége elnök minden játékos, és egy sor azonosító kártyák, az egyes card draw szimbólum, vagy írjon a játékosok nevét, szükség van két ilyen, az egyik a játékos és egy másik helyre a széken, Ja, és a legfontosabb az összes válogatott tanulságos, és kínos kérdéseket.

Válassza ki a kész áldozatok, úgy értem játékos, intézkedik a székek körben egy-egy játékos, a játékosok mindegyike ülni az egyik széket, hogy mindegyik egy kártyát lehet azonosítani őket, akkor tartsuk lenyomva ezt a saját kezét, A többi azonos kártya kerül a székhelye a szék, most lássuk az igazságot feltárta inkvizítorok a jókedv, akkor kérje a játékosok egy kérdést a listából lehetséges kínos kihallgatások, ejnye, úgy értem én nyilvánosságra kérdést, ha választ igen mozognak az egyik székre, hogy a jobb, ha választ nem maradnak, ahol vannak.

Tud teljes a kör az Igazság.
A győztes az első lányt, hogy töltsenek ki egy kört az igazság, és vissza a székre indultak.


Ingyenes Wedding Party játékok - Emberi Swing Ball

Mert ez a játék lesz szüksége
Egy labda (teniszlabda fog tenni)
A harisnya
A műanyag palack (egy liter ital palack pótolja majd a munkát) felét töltse ezt a vízzel, győződjön meg róla a kupakot az biztonságosan

Most helyezzük a palackot a szoba közepén, fel a labdát a végén a harisnya, döntetlen a másik végét a harisnya körüli játékos derekát.

Kezdődjék a játék, a játékos túl hinta a labda a palackot, de nem rúgja ki a labdát, vagy használja a karok és kezek, a varázslat a csípő, lássuk, hogy a szerelem fellépés.

Ön a leggyorsabb swinger a városban, hogy mennyi ideig tart, hogy ledönteni az az üveg, ha még nem tette meg a 3 percig mozog-ra a következő játékos, a legjobb Swingers tudod csinálni a 30 másodperc.

Nagy játék, amely mindenkit illik a nevetés.


Ingyenes Wedding Party játékok - Fulladás a Banana

Ez a játék, egyik kell önkéntesek és a versenytársak, az önkéntesek járnak a hordozói a banán, akkor helyet, és meg fogja tenni a banánt, és tegyük a lábuk között.

Előjönnek a versenytársak, hagyja, hogy a vidámság közepette kezdődik, a feladat egyszerű, nyitott és megeszik a banánt, de itt van a kutya elásva, hogy nem tudja használni a kezét. Start csámcsogó hölgyek.

Az első lány, hogy befejezze a banán nyer.


Ingyenes Wedding Party játékok - Befejezés

Ez a pakolások fel az első listát a szabad lakodalmas játékokat játszani, remélem, vadon élő fél lányok megtaláltam a blog hasznos saját Esküvői Party játékok ötleteket. Stay tuned több hozzászólás szabad lakodalmas játékokat játszani saját vadon élő lakodalmas ünnepségeket. Remélem, hogy felad egy sokkal szórakoztatóbb, társasjátékok a jövőben, ezért ne felejtsd el, hogy könyvjelzőt számomra az Ön listát a szabad lakodalmas játékok.

Ne felejtsd el, hogy el véleményüket a blogomban, azt szeretem hallani, hogy a párt ment, hagyjuk egy megjegyzést a blogomban arról, hogyan működött a játékok, vagy ha van ötleted, hogy minden új játékot, vagy javaslatokat.

Az én következő blog bejegyzést fogok tovább növeli tovább a kiválasztási szabad lakodalmas játékok, Ill vizsgálni, hogy tovább növelje az online kiválasztási így nagyobb választási lehetőséget a repertoár játékokat játszani, azt is nézd csinál egy különleges szabad Esküvői Party bingó játékokat, így a következő bejegyzést lehet egy bingó különkiadás, mindig a ház kedvence, biztos vagyok benne, el tudunk képzelni egy pár pajkos Wedding Party játékok az ördögi, mindig kedvence a vadon élő fél lányok ki van, aki csak vidám mondom nem. Én is csinál egy darab megy csak, mi tesz egy esküvői ünnepség fél esetén jól működik, így sok jó buli tervezési ötleteket, hogy nézd át, hogy hogyan, hogy az esemény egy szuper emlékezetes sikert, talán akkor még van idő tekintse át ötleteiket fél témák, amelyek azt hiszem mindig fűszer fel a párt, és azt, hogy kicsit több különleges, fél témák nagy részére csökkenti a gátlásokat, a párt vendégek, ami jó, ha tervez társasjátékok, mivel több lesz, mint hajlandó bejutni a párt szórakozás, így indul küldött ki a Wedding Party meghívókat, van némi fenntartás, hogy küldjön ki egy menyasszonyi társasjátékok Bonanza, kap, hogy a nyomtató melegíteni, mert biztosak vagyunk benne, hogy Önnek a
legjobb ingyenes Esküvői Party játékok a neten, hogy a párt megy a swing a legjobb esküvői játékok ötletek csak az Ön számára, ezért ne felejtsd el, hogy a találkozót velünk a következő alkalommal. Vegyen társasjátékok csak küldj nekem egy e-mailt, vagy kérdezni a hozzászólások, Id szeretem hallani vissza azoknak, akik a tanácsot, hogy egy sikeres párt eseményeket.

No comments: