Saturday, 28 May 2011

Gratis Wedding Party Games - Party Games 1

Gratis Wedding Party Games - Introductie


Bruids partijen of zoals ze genoemd worden in sommige delen van Europa vrijgezellenfeesten zijn een geweldige manier om een ​​bruiloft te vieren, trouwfeesten zijn een geweldige manier samen te brengen uw vrienden en familieleden om de naderende bruiloft vieren met het einde van een tijdperk in je leven met een beetje plezier en grollen aan het einde van een fase van uw leven en het volgende als een gehuwde vrouw merk. de dwaasheid van de jeugd moeten worden opgeborgen op de dag van de bruiloft, maar niet voordat we vieren de laatste overblijfselen van de vrijheid en de laatste dagen van wilde meisjesjaren met enkele wild feest Wedding Party games te spelen, ja er is niets zoals sommige wilde Wedding Party games om te spelen tot het einde van een tijdperk in iemands leven en het begin van een ander merk.

Ik besloot dat ik wilde een lijst van mijn eigen favoriete gratis Wedding Party games te maken, ik wil dat ze zo probleemloos mogelijk, zodat ik ze heb gemaakt zo gemakkelijk mogelijk te volgen, en kunt u leuke en makkelijk gratis Wedding te volgen gezelschapsspelen te spelen in mijn blog.

Ik heb mijn blog vrij normaal, zodat bij het afdrukken van uw gratis Wedding Party spellen die ik niet gebruik maken van alle uw inkt, dus ik heb geplakt met zwarte en witte kleuren als mijn thema, kan de vrije Wedding Party games eenvoudig worden gekopieerd en uitgedeeld , misschien als onderdeel van uw reisroute van de Wedding Party festiviteiten, het maakt het makkelijker als je gasten toegang hebben tot de regels van het spel, zodat ze zich kunnen oriënteren op de Wedding Party games voor de hand, maar dit is niet altijd nodig, ik heb gedrukt de gratis Wedding Party games in een makkelijk te volgen manier dus zelfs als je besluit om gewoon de lente de games op uw feest gasten op uw bruids feesten partij ze zal gemakkelijk onder de knie krijgen van de Wedding Party games vrij gemakkelijk te spelen.

Hieronder is mijn eerste repository van vrije Wedding Party games om te helpen met uw eigen Wedding Party partijen, ik hoop dat je alle gratis Wedding Party games die je hier nodig met ons te helpen uw huwelijksfeest te gaan met een knal en dat uw partij te maken een enorme en onvergetelijke succesvolle Wedding Party evenement dat zal worden herinnerd voor een lange tijd, aarzel dan niet om mijn lijsten te gebruiken als een gratis Wedding Party games lijst, voor snel en gemakkelijk te gebruiken voor uw eigen Wedding Party festiviteiten duivin 's nachts partijen, of algemene wilde gezelschapsspel ideeën, Ik hoop dat u mijn blog is precies goed voor al uw partij moet, want voor volledig gratis Wedding Party spellen die je hebt de juiste plaats hier bij ons, zonder verder een hier te doen is mijn eerste lijst van grote partij ideeën.


Gratis Wedding Party Games - Lijst1


Gratis Wedding Party Games - Truth or Dare

Spreek de waarheid of het gezicht van de gevolgen. Een bloot spel op vele niveaus, doe je het risico de waarheid vertellen, of durf je het risico van een durft, wees voorzichtig, je kan lopen in de straat naakt, hows dat voor kale geconfronteerd wang.

Dit is een spel dat is perfect voor wilde party meisjes, het uitgangspunt is simpel, beantwoord een vraag, of als u cant of niet, dan moet je wel een durven.

Idealiter is dit spel is het beste als de vragen en durft zijn uitgeschreven op kaarten voor de hand. Hieronder geven we een lijst van vragen en durft in de toekomst zullen we berichten toe te voegen aan de waarheid en durven lijst. Voel je vrij om je eigen toe te voegen, ik weet zeker dat sommigen van jullie ondeugende partij meisjes kunnen denken van de vele schandalige Truth or Dare vragen en verspeelt.Gratis Wedding Party Games - Waarheid Vragen

Heb je ooit "ingeslikt"?
Heb je ooit had in een auto?
Heb je ooit had met meer dan een andere persoon?
Heb je ooit verbeeldde je beste vriend's vriendje?
Heb je ooit een van je vriendjes vrienden verbeeldde?
Heb je ooit aan het werk gegaan dragen geen slipje?
Heb je ooit geslapen met je baas?
Heb je ooit had met een vrouw?
Heb je ooit had op een trein?
Heb je ooit had op een vliegtuig?
Heb je ooit had in de open lucht?
Heb je ooit geweest om een ​​lap-dancing club?
Heb je ooit een Braziliaanse gehad?
Heb je ooit zat op de top van een wasmachine toen het werd op een centrifuge?
Heb je ooit gekeken naar herenondergoed in een catalogus van de modellen lonken?
Heb je ooit geweest wolf floot door werklieden?
Heb je ooit gelogen over het aantal mensen die je hebt geslapen?
Heb je ooit gebruikt valse borsten?
Heb je ooit had in een toilet?
Heb je ooit je vriendje betast in een bioscoop?
Heb je ooit had in het bed van je ouders?
Heb je ooit onder je vriendje met schuimige crème en likte het af?


Gratis Wedding Party Games - Dares

Toon je slipje
Zing Madonna's hit Like a Virgin
Verwijder uw beha zonder je boven af
Zingen Sandra Dee uit Grease
Drink een glas (insert vloeistof naar keuze) zonder te stoppen
Kus iedereen in de groep, of een bepaalde persoon gevraagd
Dance like an Egyptian
Reciteer het alfabet achterstevoren
Hop op een been 30 seconden
Do 5 druk ups
Shout Ik ben een geile teef (of mier verklaring van het kiezen)


Truth or Dare, Het oorspronkelijke party game en het is still going strong, Gebruik je fantasie en wees niet bang om een ​​beetje ondeugend, Truth & Dare is een spel uw gasten zijn er zeker te praten over de wilde avond voor de komende jaren!


Gratis Wedding Party Games - Steek de ballon

Heb je de juiste uitrusting? Voor dit spel alles wat nodig is is twee of meer teams en een ballon, de lange banaanvormige ballonnen dat is.

Ik kan u vertellen dames, als er mannen aanwezig zal er geen tekort aan kerels willen spelen de ballon spel spel pas met u zijn.

Spelregels, twee of meer teams line-up de hele kamer. Elk team heeft een van de lange ballonnen en moet grip is tussen hun benen. De ballon moet vervolgens worden afgewenteld op de lijn, maar vergeet niet, geen handen, u kunt alleen gebruik maken van wat je hebt beneden in de afdeling, dus gewoon de knieën en dijen.

Eerste team dat hun ballon krijgen tot het einde van de lijn wint, begin opnieuw als de ballon is beëindigd of wanneer de ballon te vroeg afgaat met een knal!


Gratis Wedding Party Games - Bouncy ballon Explosion

Heel eenvoudig spel, maar heel veel plezier, alles wat je nodig hebt voor dit spel is een aantal ballonnen, en teams in sets van twee, It takes two to tango in dit spel, het doel van het spel is voor de teams om hun ballonnen pop , van de nota hoe meer je ze vullen hoe gemakkelijker ze zijn tot pop, en de minder lucht hebben ze de moeilijker ze te barsten. Nu zijn we niet van plan om het gemakkelijk voor hen om de ballonnen pop, nee ze zullen moeten werken voor haar. Laat weten waarom dit spel wordt genoemd, Bouncy ballon Explosion.

Een teamlid legt op de vloer en zet een ballon onder daar boven, de tweede teamlid legt op de top van hen, kunnen ze geen gebruik maken van hun handen, maar hebben om hun lichaam te gebruiken om de ballon van hun partner pop hieronder, ik denk dat je te krijgen waar de naam van dit spel vandaan komt, het zal een heleboel springkastelen springkastelen te nemen om die ballon explosie te krijgen. Blijf stuiteren tot je ontploffen al die ballonnen en hebben een leuke en grollen Bouncy ballon Explosion climax.


Gratis Wedding Party Games - Sexy verlanglijstje

Vandaag is het shopping dag, maar niet elke vorm van winkelen, dit keer het winkelcentrum is voor een andere oorzaak, dit keer, haar sexy time winkelen, heb je een boodschappenlijstje te vervullen, maak je geen zorgen je sexy winkelen maagden zijn even simpel als ABC, of ​​moet ik zeggen AZ, omdat een blozende bruid moet haar A tot Z kennen van sexy winkelen, maar niet bang, je zal een team van deskundigen hebben seks om u te helpen voldoen aan de Sexy boodschappenlijstje.

Stel je team van geslacht shopaholics, nu voor het leuke gedeelte, we een bocht nemen om elk sexy shopper vragen om een ​​item naam op onze sexy boodschappenlijstje, meisjes herinneren, moeten we een volledige boodschappenlijstje, zoals ik al zei, sexy shoppers moeten weten hun AZ van sexy items, en dat is precies wat ze zal worden gevraagd om te doen. Elke sexy shopper moet om de beurt om te zeggen: "Ik ging naar een sexshop en ik kocht ...." en de naam van een sexy shopping item, hebben we het spel te starten met een item te beginnen met de letter A, dan is de volgende shopper moet zeggen "Ik ging naar een sex shop en ik kocht ...." en de naam van een item te beginnen met de letter B, dan is de volgende speler namen een item beginnend met C, en zo verder met elke shopper met de volgende letter in het alfabet, de hele weg terug naar de letter Z.

Geef een punt aan de persoon die een item kan naam, de persoon met de meeste punten wint het spel van sexy winkelen, dit spel kan worden gemaakt interessant voor degenen die niet aan de boodschappenlijstjes te vervullen.

Sommige van uw klanten zullen niet worden geslacht deskundigen in sexy winkelen, kunnen zij krijgt rood en zenuwachtig, moeten de spelers die niet de naam van een item worden gestraft voor het niet voldoen aan een bestelling op de sexy boodschappenlijstje, dus voor hen kunt u hen verliest, zie toekomstige berichten op verbeurt om uw feest te gaan met een knal, ondeugende partij meisjes moet gestraft worden onthouden.

Dus maak je klaar om te spelen Sexy Boodschappenlijstje voor een nieuw type van de retail-therapie. Happy shopping dames.


Gratis Wedding Party Games - Man Catcher Spellen

OK Harpijen en heksen, ik bedoel partij meisjes, laat zien kunnen we onze perfecte droom man strikken, want dit zullen we een klein feestje magie te gebruiken om onze man goddelijke uit de ether van de werkelijkheid. Laat ons zien wat we kunnen toveren en voortbrengen, gelukkig casting mijn coven van heksen.

Geef iedereen een stuk papier. Laat ze de nummers 1 tot en met 13 te schrijven, en naast elk nummer, vertel hen om te schrijven:

(1) een plaats,
(2) een kleur,
(3) een getal tussen 1 en 15,
(4) een land,
(5) een grootte (example. kleine, middelgrote, grote, massieve, kleine),
(6) een getal tussen 1 en 50,
(7) een wild dier,
(8) een getal tussen 1 en 20,
(9) een stripfiguur,
(10) een beledigende naam (example. slakken, teef, slapper),
(11) een plantaardige,
(12) een tv-show,
(13) een emotie (example. blij, verdrietig, boos, jaloers).

Lees nu uit:

U ontmoet uw perfecte man (1)
Zijn haarkleur zou worden (2)
Zijn lengte zou worden (3) meter hoog
Hij zou uit dit land (4)
De omvang van zijn kont zou worden (5)
Zijn **** zou moeten worden zo veel cm lang (6)
In bed zou hij een (7)
Het aantal kinderen dat je zou hebben zou zijn (8)
Uw naam van de man zou worden (9)
Zijn koosnaampje voor je zou zijn (10)
Je zou besteed je je leven leeft in een gigantische (11)
Je zou je geld verdienen met sex live op de (12)
Dan word je oud bij elkaar voelen (13)

U leest deze uit en ga de kamer rond krijgt volkeren antwoorden hen af.

bijvoorbeeld. Ik zou aan mijn perfecte man op een porno-shop (1), zijn haar zou paars (2), dan zou hij 12 (3) meter lang, hij zou moeten worden uit Egypte (4), de grootte van zijn kont zou worden voorzien van twee extra grote (5), zijn lul zou moeten worden 13 (6) cm lang, hij zou een olifant (7) in bed te worden, zou u 12 (8) kinderen, zou mijn man heet Daffy Duck (9 ), zou zijn koosnaampje voor mij 'Slag Bag' (10), zouden we ons leven leven in een gigantische raap te besteden (11), zouden we ons geld met sex live op de Prijs te verdienen Is Right (12) en oud gevoel euforie (13).

Sommige van de spreuken die je maakt, laat je bijna nat jezelf van het lachen. Maar wees voorzichtig met wat je wenst, kan u de droom man die je gemaakt werkelijkheid geworden, veel geluk met je spell casting.


Gratis Wedding Party Games - Circle Of Truth

Durf jij de waarheid spreken, laat een spelletje spelen en erachter te komen wie een blozende bruid.
Voor dit spel zul je een stoel voor elke speler en een set van identificatie kaarten, op elke kaart moet trekken een symbool of schrijf de naam van de speler, moet je twee sets van deze, een voor de speler en een andere plaats op de stoel, oh en de meest belangrijke van alle een selectie van onthullende en genante vragen.

Selecteer de gewillige slachtoffers, ik bedoel spelers, schik de stoelen in een kring een voor elke speler, het spel zal spelers elk zitten in een van de stoelen, geven elk een kaart om ze te identificeren, zullen ze dit in hun hand, de andere identieke kaart wordt geplaatst op de zitting van de stoel, nu het laat zien de waarheid onthuld inquisiteurs van vrolijkheid, u zal vragen de spelers van een vraag van uw lijst van potentiële verlegenheid ondervragingen, ahem, ik bedoel zelf bekendmaken vragen, als ze te beantwoorden ja ze gaan een stoel naar rechts, als ze "nee" antwoorden ze blijven waar ze zijn.

Kun je de cirkel rond van de Waarheid.
De winnaar is het eerste meisje in een cirkel van de waarheid te voltooien en het terug naar de stoel gingen ze uit.


Gratis Wedding Party Games - Human Swing Ball

Voor dit spel moet je
Een bal (tennisbal zal doen)
Een kous
Een plastic fles (een liter drank fles zal de baan op te vullen) de helft van deze vullen met water, zorg ervoor dat de dop is veilig

Plaats nu de fles in het midden van de kamer, zet de bal in het einde van de kous, bind het andere uiteinde van de kous rond de spelers taille.

Laat de spelen beginnen, heeft de speler ook de bal schommel op de fles, maar kan niet schoppen de bal of het gebruik van de armen en handen, de magie is in de heupen, laat zien dat liefde actie.

Ben jij de snelste swinger in de stad, hoe lang het duurt om omver de fles, als ze het niet gedaan met 3 minuten te verplaatsen naar de volgende speler, kan de beste swingers doen het in 30 seconden.

geweldig spel dat iedereen in de slappe lach heeft.


Gratis Wedding Party Games - Choking de Banana

Voor dit spel, moet men vrijwilligers en concurrenten hebben de vrijwilligers fungeren als de dragers van de bananen, zullen ze zitten en zal de banaan te nemen en plaats hem tussen hun benen.

Kom naar de concurrenten, laat de feestvreugde te beginnen, hun taak is simpel, open en de banaan te eten, maar hier is het lastige deel, kunnen zij geen gebruik maken van hun handen. Start munching dames.

Het eerste meisje op de banaan finish wint.


Gratis Wedding Party Games - Finish

Dit over wraps mijn eerste lijst van gratis Wedding Party games te spelen, ik hoop dat je wilde partij meisjes mijn blog nuttig zijn voor uw eigen Wedding Party games ideeën. Stay tuned voor meer berichten op vrije Wedding Party games te spelen voor je eigen wilde Wedding Party festiviteiten. Ik hoop dat ik veel meer leuke partij spellen in de toekomst, dus vergeet niet om mij bookmark onder uw lijst van gratis Wedding Party games post.

Vergeet niet om reacties op mijn blog te verlaten, zou ik graag willen horen hoe uw feest ging, laat een reactie op mijn blog over hoe de games gewerkt, of als u ideeën hebt voor nieuwe spellen of suggesties.

Voor mijn volgende blog zal ik nog meer toevoegen aan de selectie van gratis Wedding Party games, Ziek worden gekeken naar verbreding van mijn online selectie geeft u een grotere keuze in uw repertoire van games te spelen, kan ik ook kijken naar het doen van een speciale op vrije Wedding Party bingo games, dus de volgende binnenkomst kan een bingo speciale editie, altijd een huis favoriet, ik weet zeker dat we kunnen van een paar ondeugende Wedding Party games denken voor het duivelse, altijd een favoriet bij The Wild Party meisjes uit zijn die just cant nee zeggen. Ik zal een stukje te gaan doen ook in slechts wat maakt een op huwelijksfeesten festiviteiten geval goed werken, dus heel veel leuke partij planning ideeën voor u te kijken over hoe naar uw evenement een super memorable succes te maken, misschien kunnen we zelfs de tijd hebben om kijken naar ideeën over party thema's, waarvan ik denk altijd opfleuren van de partij en maken het net dat beetje meer bijzonder, party thema's zijn geweldig voor het verlagen van de remmingen van uw partij gasten die groot is bij de planning van party-games, omdat zij meer dan bereid zijn te krijgen in de partij leuk, dus beginnen met het verzenden van uw huwelijksfeest uitnodigingen, hebben we een aantal reserveringen uit te sturen voor een bruids-party games Bonanza, die printer opgewarmd te krijgen, omdat we zijn er zeker van om u de bring
beste gratis Wedding Party games op het net om uw feest te gaan met een schommel met de beste bruids-games ideeën voor jou, dus vergeet niet om uw afspraak met ons te maken voor de volgende keer. Eventuele suggesties voor party-games stuur me dan een e-mail of een vraag stellen in de comments, Id graag terug te horen van die van u op zoek naar advies over het maken van een geslaagd feest evenementen.

No comments: