Saturday 28 May 2011

Hry zdarma Wedding Party - Party Hry 1

Hry zdarma Wedding Party - Úvod


Svatební strany, nebo jak se nazývají v některých částech Evropy jsou slepice stran skvělý způsob, jak oslavit svatbu, Svatby jsou skvělý způsob, jak přivést své přátele a členy rodiny, aby oslavili blížící se svatební obřad s koncem jedné éry ty života s trochou legrace a frašek ke značce konec jedné etapy svého života a příští jako vdaná žena. pošetilost mládí je třeba odkládat na den svatby, ale ještě předtím se slaví poslední zbytky svobody a poslední dny divoké dětství s některými divoké party Wedding Party hry hrát, ano, tam je nic jako nějaké divoké Svatební Společenské hry hrát ke značce konec jedné éry v nich život a na začátku dalšího.

Rozhodl jsem se chtěl vytvořit svůj vlastní seznam oblíbené hry zdarma Svatební strany, chci jim být tak bezproblémové, jak to možné, takže jsem je učinil tak jednoduché, jak lze sledovat, a umožní vám sledovat příjemné a snadné zdarma Svatební Společenské hry hrát v mém blogu.

Mám stále můj blog docela prostý tak, že při tisku bez Wedding Party hry Nechci používat všechny vaše inkoustu, takže jsem si nalepil se černé a bílé barvy jako moje téma, můžete zdarma Wedding Party hry snadno kopírována a rozdávali , možná jako součást své trase svatební slavnosti strana, usnadňuje-li vaši hosté mají přístup na pravidla hry, aby se mohli seznámit s Wedding Party hry do ruky, ale to není vždy nutné, mám vytisknout zdarma Wedding Party hry v snadno sledovat způsobem, takže i pokud se rozhodnete právě jarní hry na vaší party hosty na vaší svatební party slavností, které se snadno dostat na kloub Wedding Party hry hrát docela snadno.

Níže je můj první pramen zdarma Svatební hry stranu pomoci s vaší vlastní Svatby strany, doufám, že najdete všechny zdarma Wedding Party hry budete potřebovat tady s námi na pomoc svého Wedding Party jít s třeskem a ujistěte se, že vaše strana je obrovský úspěch a nezapomenutelný Wedding Party případě, že se bude vzpomínat ještě dlouho, neváhejte použít můj seznamy jako volný Svatební hry Party seznamu, pro rychlé a snadné použití pro vaše vlastní svatební slavnosti strany strany slepice v noci, nebo obecné divoké nápady party hra, doufám, že najdeš můj blog je právě pro všechny vaše strana potřebuje, protože pro zcela zdarma Svatební hry Party máte na správném místě tady u nás, bez dalšího dělat, tady je můj první seznam skvělé nápady strany.


Hry zdarma Wedding Party - List1


Hry zdarma Wedding Party - Truth Or Dare

Mluvit pravdu, nebo bude čelit následkům. Odhalení hry na mnoha úrovních, si riziko pravdu, nebo si to dovolujete riziko odvahu, buďte opatrní, může mít spustit dolů na ulici nahý, objímá, že pro holé čelí tvář.

To je hra, která je ideální pro divoké party dívky, předpoklad je jednoduchá, odpověď na otázku, nebo pokud nemůžete, nebo nebude, pak musíte udělat odvahu.

V ideálním případě se tato hra je nejlepší, pokud otázky a odváží je napsána na karty do ruky. Níže uvádíme seznam otázek a výzev, v budoucnu příspěvky přidáme k pravdě a odvahu seznam. Neváhejte a přidejte své vlastní, jsem si jistý, že někteří z vás nemravné party dívky mohou myslet na mnoho pobuřující Truth Or Dare otázky a propadá.



Hry zdarma Wedding Party - Pravda otázky

Už jste někdy 'polykají'?
Už jste někdy měli to v autě?
Měl jste někdy s více než jedním jiná osoba?
Už jste někdy domníval, váš nejlepší přítel přítel?
Už jste někdy domníval, jeden z vašich přátel milenci?
Už jste někdy šel do práce na sobě žádné kalhotky?
Už jste někdy spal se svým šéfem?
Měli jste někdy, že se ženou?
Už jste někdy měli to na vlak?
Měl jste někdy, že v letadle?
Už jste někdy měli to pod širým nebem?
Už jste někdy byli na kolo-taneční klub?
Už jste někdy měli Brazilec?
Už jste někdy seděli na vrcholu pračky, když to bylo na odstřeďování?
Už jste někdy podíval na pánské spodní prádlo v katalogu se pošilhávat modely?
Už jste někdy byli vlka pískal na dělníky?
Už jste někdy lhal o tom, kolik lidí jste spali s?
Už jste někdy používali falešné prsa?
Už jste někdy měli to v záchodě?
Už jste někdy laskal tvůj kluk v kině?
Už jste někdy měli to v posteli rodičů?
Už jste někdy na něž se vztahuje váš přítel s pěnivý krém a olízl ho?


Hry zdarma Wedding Party - Odvažuje

Ukázat své kalhotky
Madonna zpívat hit, Like a Virgin
Sundejte si podprsenku, aniž by váš top pryč
Sandra Dee zpívají od tuk
Vypijte sklenici (vložit kapaliny volby) bez zastavení
Kiss všichni ve skupině, nebo konkrétní osobu požádal
Tančit jako egyptský
Přednést abecedu pozpátku
Hop na jedné noze po dobu 30 sekund
Do 5 tiskové okna
Křičet Jsem nadržená mrcha (nebo mravence prohlášení o volbě)


Pravda nebo Dare, originální party hry a je to stále silné, Použijte svou fantazii a nebojte se dostat trochu nezbedné, Pravda a Dare je hra, hosté si jisti, že hovořit o divoké večer pro nadcházející roky!


Hry zdarma Wedding Party - Pass balónu

Máte správné vybavení? U této hry vše, co je potřeba, je dva nebo více týmů a balón, dlouhý banán ve tvaru balóny, že je.

Mohu vám říci, dámy, pokud jsou lidé současné době to nebude mít žádný nedostatek chlapů ochotných hrát projít balon hru s vámi.

Pravidla hry, dvě nebo více družstev line up přes celou místnost. Každý tým má jednu z dlouhých balónů a musí uchopit mezi nohy. Balón pak musí být předány do vedení, ale pamatujte, žádný rukou, lze použít pouze to, co máte v přízemí oddělení, tak jen kolena a stehna.

První tým dostat jejich balón do konce řádku vyhraje, začít znovu, pokud balon spadne na zem nebo v případě, že balón předčasně odejde s bang!


Hry zdarma Wedding Party - Bouncy Balónové exploze

Velmi jednoduchá hra, ale hodně legrace, vše, co budete potřebovat pro tuto hru je nějaký balóny, a týmů ve svazcích po dvou, to trvá dva až tango v této hře, cílem hry je pro týmy pop jejich balónky , poznámky víc se jim vyplnit jednodušší, že jsou k popu, a tím méně vzduchu mají těžší, že jsou k prasknutí. Nyní se nebudeme dělat to pro ně snadné pop balóny, už se bude muset pracovat pro ni. Umožňuje zjistit, proč se nazývá tuto hru, nafukovací balón výbuchu.

Jeden člen týmu se stanoví na zem a staví balon pod tam nahoře, druhý člen týmu klade nad nimi, oni nemohou používat tam ruce, ale použít jejich těla pop balónu svého partnera níže, myslím, že dostat tam, kam název této hry pochází z jeho bude trvat hodně skákací nafukovací balón se dostat, že exploze. Mějte skákací dokud explodovat všechny ty balóny a zábavné a frašek Bouncy balón výbuchu vyvrcholení.


Zdarma Wedding Party Games - Sexy Nákupní seznam

Dnes je nákupní den, ale není to žádná forma nakupování, tentokrát nakupování je pro jinou příčinu, tentokrát její sexy čas nakupovat, musíte splnit nákupní seznam, neboj, jsi sexy nakupování panny jeho stejně jednoduché jako ABC, nebo bych měl říct AZ, protože musí vědět, stydlivou nevěstu ji od A do Z sexy nakupování, ale nebojte se, budete mít tým odborníků, pohlaví, které vám pomohou splnit Sexy nákupního seznamu.

Sestavte svůj tým pohlaví Shopaholics, nyní pro legraci části, my se zase zeptat každého sexy nakupující na název položky na naše sexy nákupní seznam, pamatujte dívky, potřebujeme plnou nákupní seznam, jak jsem řekl, sexy zákazníci musí vědět AZ jejich sexy položek, a to je přesně to, co bude požádán, aby dělat. Každá sexy shopper musí střídat říkat "já jsem šel do sex shopu a koupil jsem si ...." jméno a sexy nákupní položky, začneme hru s položkou začínající písmenem A, pak další shopper musí říci: "Šel jsem do sex shopu a koupil jsem si ...." a název položky začínající písmenem B, pak další hráč jména položky začínající C, a tak se každý zákazník při další písmeno v abecedě, celou cestu zpět do písmene Z.

Dejte poukazují na osobu, která může název položky, osoba s nejvyšším počtem bodů vyhrává hru sexy nakupování, může tato hra být zajímavější pro ty, kteří neplní nákupní seznamy.

Některé z vašich nakupujících nebude sex odborníky v sexy nakupování, mohou dostat zrudl a nervózní, musí být hráči, kteří nemohou název položky, bude potrestán za nesplnění rozkazu sexy nákupní seznam, takže pro ně můžete dát jim ztrácí, viz příspěvky na budoucí ztrácí, aby se vaše strana jít s třeskem, pamatujte, zlobivé holky strana musí být potrestán.

Takže připravte se na souboj Sexy Nákupní seznam pro nový typ maloobchodní terapie. Happy nakupování dámy.


Hry zdarma Wedding Party - Man Catcher pravopisu

OK Harpies a čarodějnice, myslím party dívky, uvidíme v můžeme polapit naše dokonalé sen člověka, pro toto budeme muset použít trochu stranou kouzlo božské náš člověk z éteru reality. Podívejme se, co můžeme vyčarovat a vyvedl, šťastný casting můj sabat čarodějnic.

Dejte každý kousek papíru. Přimět je, aby zápis čísla 1 až 13, a vedle každé číslo, řekněte jim napsat:

(1) místo,
(2) barvy,
(3) číslo mezi 1 a 15,
(4) země,
(5) velikost (example. malé, střední, velké, masivní, malé),
(6) číslo mezi 1 a 50,
(7) divoké zvíře,
(8) číslo mezi 1 a 20,
(9) kreslené postavičky,
(10) urážlivý název (example. struska, fena, nárazník),
(11) zelenina,
(12) televizní show,
(13) emoce (example. šťastný, smutný, rozzlobený, žárlivý).

Nyní přečetl:

Jste se setkal s perfektní muž (1)
Jeho barva vlasů by byla (2)
Jeho výška by byla (3) nohy vysoký
Byl by z této země (4)
Velikost jeho zadek by byl (5)
Jeho **** by muselo být tolik centimetrů (6)
V posteli se bude (7)
Počet dětí byste by se (8)
Vaše jméno muže by (9)
Jeho přezdívka bude pro Vás (10)
Byste strávit svůj život žijí v obří (11)
Ty by vydělávat peníze sex živě na (12)
Ty by spolu zestárnout pocit (13)

Při čtení těchto ven a jít po místnosti dostat národy odpovědi mimo ně.

např.. Já bych s mým perfektní muž na porno shop (1), jeho vlasy by fialová (2), on by byl 12 (3) stop vysoký, musel by být z Egypta (4), velikost jeho zadek by být dvojité extra velké (5), by jeho penis musí být 13 (6) sune se dlouho, on by byl slon (7) v posteli, měli byste mít 12 (8) děti, můj muž by být nazýván Daffy Duck (9 ), by se jeho přezdívka pro mě být 'Struska Bag' (10), bychom strávit naše životy žijící v obří tuřín (11), bychom vydělávat peníze sex živě na The Price is Right (12) a zestárnout pocit euforie (13).

Některé z kouzla, které vytvoříte, nechá vás téměř smáčení sami se smíchem. Ale pozor, co si přeješ, můžete si sen, muž, který jste vytvořili stát realitou, Hodně štěstí s vaším kouzlení.


Hry zdarma Wedding Party - Circle Of pravdy

Opovažuješ mluvit pravdu, umožňuje hrát hru a zjistit, kdo je stydlivou nevěstu.
U této hry budete potřebovat židle pro každého hráče, a soubor identifikačních karet, na každé kartě nakreslit symbol nebo napsat jméno hráče, budete potřebovat dva soubory z nich, jeden pro hráče a další na místo na židli, Jo a nejdůležitější ze všech výběr z odhalení a trapné otázky.

Vyberte ochoten obětí, mám na mysli hry hráči, zajistíme židle v kruhu jeden pro každého hráče, hra bude hráči každý sedět v jednom z křesel, aby každý z nich kartu k jejich identifikaci, budou mít ve svých rukou, jiné totožné karty je umístěn na sedák židle, nyní umožňuje vidět pravdu odhalil inkvizitorů veselí, budete si klást otázku, hráči ze seznamu potenciálních trapné výslechy, ehm, chci říct já zveřejnit otázky, pokud odpověď ano, oni se pohybují jednu židli vpravo, pokud odpovíte ne, aby zůstali tam, kde jsou.

Můžete dokončit kruh pravdy.
Vítěz je první dívka dokončit kruh pravdy a dělat to zpátky do židle začali od.


Hry zdarma Wedding Party - Lidská Swing Ball

U této hry budete potřebovat
Koule (tenisový míček bude dělat)
Skladování
Plastová láhev (litr nápoje láhev naplní pracovní) polovina naplnit to s vodou, ujistěte se, že kryt je bezpečně na

Nyní místo láhev ve středu místnosti, dal míč na konci skladování, kravatu druhý konec osazení kolem pasu hráče.

Nechť hry začínají, hráč má příliš swing míč na lahvi, ale nemůže kopnout do míče nebo pomocí paží a rukou, kouzlo je v bocích, umožňuje vidět, že láska akce.

Jsi nejrychlejší Swinger ve městě, čas, jak dlouho to trvá klepat na láhev, pokud tak dosud neučinily ji 3 minuty přejít na další hráč, nejlepší swingers to za 30 sekund.

skvělá hra, která má každý v záchvatech smíchu.


Hry zdarma Wedding Party - udušení Banana

Pro tuto hru, jeden musí mít dobrovolníků a konkurenty, dobrovolníci působí jako nositelé banány, budou sedět a bude brát banán a umístěte ji mezi nohama.

Vyjdi konkurenti, ať veselí začít, jejich úkol je jednoduchý, otevřený a jíst banán, ale tady je choulostivý část, oni nemohou používat jejich ruce. Start žvýkání dámy.

První dívka dokončit banán vyhrává.


Hry zdarma Wedding Party - Dokončit

To asi zábaly do mé první seznam volných Svatební hry Party hrát, doufám, že divoké party dívek můj blog užitečné pro vaše vlastní svatební nápady hry strany. Zůstaňte naladěni na další příspěvky na volný Svatební hry Party hrát za své divoké svatební slavnosti strany. Doufám, že post mnohem více zábavné party v budoucnu, takže nezapomeňte na záložku mě pod svůj seznam zdarma Svatební her strany.

Nezapomeňte napsat komentáře na mém blogu, já bych rád slyšel, jak se vaše strana šla, zanechat komentář na mém blogu o tom, jak hry funguje, nebo pokud máte nápady pro všechny nové hry nebo návrhy.

Pro můj další blog vstupu budu dále přidávat další do výběru zdarma Svatební hry strany, budu se dívat na rozšíření své online výběr dává vám větší možnost volby ve svém repertoáru hry hrát, rád bych se také podívat do dělá speciální volného Wedding Party hry bingo, takže další vstup může být bingo zvláštní vydání, a to vždy dům oblíbené, jsem si jistý, že můžeme myslet na několik nezbedné Svatební her strana za ďábelské, vždy firma favorit s divoké party holky kdo tam už nemůžu říct ne. Budu také dělat kus jde do právě to, co dělá Svatby v slavnostech událost práci dobře, a tak mnoho skvělých nápadů party plánování pro vás prohlédnout, jak udělat vaše akce super nezapomenutelný úspěch, možná bychom dokonce může mít čas Podívejte se do myšlenky na party témata, které podle mého názoru vždy okořenit stranu a dělat to, že trochu víc zvláštní, party témata jsou skvělé pro snížení zábrany z vaší strany hostů, což je skvělé při plánování společenské hry, protože bude více než ochoten se dostat do party zábavu, tak začít posílat z vašeho Wedding Party pozvánky, máme určité výhrady k vyslat na svatební zlatý důl společenské hry, si, že tiskárna zahřeje, protože jsme si jisti, že dostanete
Nejlepší bezplatné Wedding Party hry na síti, aby se vaše strana jít s houpačka s nejlepší svatební hry nápadů jen pro vás, tak nezapomeňte, aby si schůzku s námi pro příště. Jakékoli návrhy na společenské hry, pošlete mi e-mail nebo zeptat v komentářích, Id rád slyším zpět od těch z vás hledat radu na to, aby úspěch akce.

No comments: