Saturday, 28 May 2011

Ilmainen Wedding Party Games - Party Games 1

Ilmainen Wedding Party Games - Johdanto


Morsiamen puolueiden tai niitä kutsutaan joissakin osissa Eurooppaa kana osapuolten loistava tapa viettää häät, häihin on loistava tapa tuoda ystäväsi ja perheenjäsenet yhteen juhlimaan lähestyvää häät seremonia kanssa loppuun yhden aikakauden niitä elämän hieman hauskuuden merkitä loppua jossain vaiheessa elämääsi ja ensi naimisissa. hulluutta nuoriso on laittaa pois päivänä häät, mutta ei ennen kuin juhlimme jäänteitä vapauden ja viimeisen päivän luonnonvaraisten tyttöikä joidenkin luonnonvaraisten osapuoli Wedding Party-pelejä pelata, kyllä ​​mikään kuin villejä Wedding Party-pelejä pelata merkitä loppua yhden aikakauden ihmisen elämää ja alkaa toinen.

Halusin luoda listan oma suosikkini ilmainen Wedding Party-pelejä, haluan niiden olevan niin vaivaton, kuin mahdollista, niin olen tehnyt ne mahdollisimman helppoa seurata, ja voit seurata mukava ja helppo vapaa Häät Party-pelejä pelata sisällä blogiin.

Olen pitänyt blogiani melko tavallinen niin, että kun tulostaa ilmaiseksi Wedding Party-pelejä en käytä kaikkia mustetta, joten olen jumissa musta ja valkoinen värit kuin minun teema, vapaa Wedding Party-pelejä on helppo kopioida ja jakaa Ehkä osana teidän matkareitti Wedding Party juhlat, se helpottaa, jos asiakkaat pääsevät sääntöjä pelejä, joten he voivat tutustua sen Wedding Party-pelejä ennen käsin, mutta tämä ei aina ole välttämätöntä, olen painettu vapaa Wedding Party-pelejä vuonna helppo seurata tavalla niin vaikka päätät juuri keväällä pelejä teidän juhlavieraat teidän morsiamen juhliin puolue ne helposti tajuta Wedding Party-pelejä pelata melko helposti.

Alla on minun ensimmäinen arkisto vapaa Wedding Party pelit auttaa omalla Wedding Party osapuolia, toivottavasti löydät kaikki vapaa Wedding Party peleissä tarvitset täällä meidän kanssamme, jotta teidän häihin mennä rytinällä ja varmista, että puolue on valtava ja ikimuistoinen onnistunut Wedding Party tapahtuma, joka muistetaan pitkään, ota rohkeasti käyttää minun listoja vapaa Wedding Party pelejä luettelossa on nopeaa ja helppoa käyttää oman Wedding Party juhlat polttareita osapuolia, tai yleisesti luonnonvaraisten osapuolen peli-ideoita, toivottavasti löydät blogini on juuri kaikki puolueen tarpeita, koska on täysin ilmainen Wedding Party peleissä on oikea paikka täällä meidän kanssamme, ilman tehdä tässä ensimmäinen lista juhlat ideoita.


Ilmainen Wedding Party Games - List1


Ilmainen Wedding Party Games - Truth or Dare

Totuuden tai kohtaamaan seuraukset. Altistaa peli monilla tasoilla, oletteko riski kertoo totuuden, tai kehtaat riski uskaltaa olla varovainen, voit joutua suorittamaan kadulla alasti, hows että paljain edessä poskelle.

Tämä on peli, joka on täydellinen luonnonvaraisten osapuoli tyttöjen Lähtökohta on yksinkertainen, vastaus kysymykseen, tai jos et voi tai ei, sinun täytyy tehdä uskaltaa.

Ihannetapauksessa tämä peli on parasta, jos kysymykset ja uskaltaa kirjoitetaan ulos korttia ennen käsin. Alla annamme lista kysymyksiä ja uskaltaa tulevaisuudessa virkaa lisäämme totuutta ja uskaltaa luettelo. Voit vapaasti lisätä omia, olen varma, että jotkut teistä naughty puolueen tytöt voivat ajatella monia törkeää Truth or Dare kysymyksiä ja menettää.Ilmainen Wedding Party Games - Totuus kysymykset

Oletko koskaan "niellyt"?
Oletko koskaan ollut sitä autoa?
Oletko koskaan ollut sitä enemmän kuin yksi muu henkilö?
Oletko koskaan haaveillut paras ystäväsi poikaystävä?
Oletko koskaan haaveillut joku poikaystävien kavereita?
Oletko koskaan mennyt työn yllään mitään alushousut?
Oletko koskaan nukkunut pomosi?
Oletko koskaan ollut sen naisen kanssa?
Oletko koskaan ollut sitä junassa?
Oletko koskaan ollut se lentokone?
Oletko koskaan ollut se ulkona?
Oletko koskaan ollut lap-tanssi klubi?
Oletko koskaan ollut brasilialainen?
Oletko koskaan istunut päälle pesukoneen, kun se oli linkous?
Oletko koskaan katsonut miesten alusvaatteiden luettelo ogle malleja?
Oletko koskaan ollut susi vihelsi kello mennessä työmiesten?
Oletko koskaan valehdellut määrä ihmisiä olet nukkunut?
Oletko koskaan käyttänyt väärää rinnat?
Oletko koskaan ollut se WC?
Oletko koskaan hyväili poikaystäväsi on elokuvateatteri?
Oletko koskaan ollut sitä vanhemman sängyssä?
Oletko koskaan kuulu poikaystäväsi kanssa vaahdotettua kermaa ja nuolaisi sen pois?


Ilmainen Wedding Party Games - Dares

Näyttäkää alushousut
Laula Madonnan hitti, Like a Virgin
Ottakaa bra ottamatta sinun kruunata
Laula Sandra Dee rasvasta
Juo lasi (lisää nestettä valinta) pysähtymättä
Kiss jokainen ryhmän tai erityinen henkilö pyysi
Tanssi kuin Egyptin
Julista aakkoset taaksepäin
Hop yhdellä jalalla 30 sekuntia
Älä 5 paina ups
Huutaa Olen kiimainen narttu (tai muurahainen ilmoitus valinnasta)


Truth or Dare, alkuperäinen osapuoli peli ja se on edelleen voimissaan, Käytä mielikuvitusta ja ei pelkää saada vähän tuhma, totuus ja Dare on peli vieraat ovat varmasti puhua villi ilta vuosia!


Ilmainen Wedding Party Games - Pass Balloon

Onko sinulla oikeat välineet? Tämän pelin kaikki mitä tarvitaan on kaksi tai useampia joukkueita ja ilmapallo, pitkä banaani muotoinen ilmapalloja, jotka on.

Voin kertoa teille hyvät, jos on olemassa miehiä tässä ei tule pulaa ukkoo valmis pelaamaan siirtää pallon peli peli sinulle.

Pelisääntöjä, kaksi tai useampi joukkue riviin huoneen poikki. Jokaisella joukkueella on yksi pitkä ilmapalloja ja on pitoa sen jalkojen välissä. Pallo on sitten siirrettäisiin linjan, mutta muistakaa, ilman käsiä, voit vain käyttää mitä sinulla on alakerran osastolla, joten vain polvet ja reidet.

Ensimmäinen maali saada ilmapallo päätepysäkillä voittaa, aloittaa uudelleen, jos pallo on pudonnut tai jos ilmapallo ennenaikaisesti sammuu kanssa bang!


Ilmainen Wedding Party Games - Bouncy Balloon Explosion

Erittäin yksinkertainen peli, mutta hauskaa, kaikki mitä tarvitaan tämä peli on joitakin ilmapalloja, ja joukkueet sarjoissa kaksi, se takes two to tango tässä pelissä, Pelin tarkoituksena on joukkueet pop niiden ilmapalloja , huomautuksen enemmän täytät ne helpompi ne on pop, ja vähemmän ilmaa ne ovat vaikeampi ne puhkeavat. Nyt emme aio tehdä helpoksi ne pop ilmapalloja, ei ne joutuvat työskentelemään sen. Lets selville, miksi tämä peli on nimeltään Pomppulinna Balloon Explosion.

Yksi jäsenistä määrätään lattialle ja laittaa pallon alla on ylhäällä, toinen tiimin jäsen siinä päällä, ne eivät voi käyttää siellä käsiä, vaan on käytettävä kehoaan pop ilmapallo niiden kumppani alla, mielestäni sinun minne tämän pelin nimi on peräisin, sen vie paljon pirteä pirteä saada että ilmapallo räjähdys. Pidä terhakka till you räjähtää kaikki ilmapallot ja on hauskuuden Pomppulinna Balloon Explosion huipentuma.


Ilmainen Wedding Party Games - Sexy Ostoslista

Tänään on ostospäivä, mutta ei mitä tahansa ostoksia, tällä kertaa ostokset on eri syy, tällä kertaa, sen seksikäs aikaa ostoksia, olet ostoslistan noudattamatta, älä välitä seksikäs ostoksilla neitsyitä sen niin yksinkertaista ABC, vai pitäisikö sanoa AZ, koska punastella morsian on tiedettävä hänen Ö seksikäs ostoksia, mutta älä huoli, sinulla on joukkue sukupuolen asiantuntijoita auttamaan sinua täyttämään Sexy ostoslistaa.

Kokoa joukkue sukupuolen Shopaholics, nyt hauska osa, otamme puolestaan ​​vaatia, että jokaisen seksikäs shoppailijan nimetä kohteen meidän seksikäs ostoslistan, muista tytöistä, tarvitsemme täyden ostoslistan, kuten sanoin, seksikäs ostajista on tiedettävä niiden AZ seksikäs kohteita, ja juuri sitä ne pyydetään tekemään. Jokainen seksikäs shopper on vuorollaan sanoa "Menin seksikauppa ja ostin ...." ja nimi seksikäs ostoksilla erä, aloitamme pelin erä alkaa kirjaimella, niin seuraava shopper on sanottava "Menin seksikauppa ja ostin ...." ja nimi erä alkaa kirjaimella B, niin seuraava pelaaja nimet erä alkaa C, ja niin edelleen jokaisen shoppailijan ottaa seuraavan kirjeen aakkoset, aina takaisin kirjaimesta Z.

Anna valitse henkilö, joka voi nimen kohteen, henkilö jolla on eniten pisteitä, voittaa pelin seksikäs ostoksia, tämä peli voi olla mielenkiintoista niille, jotka eivät täytä ostoslistoja.

Jotkin ostajat eivät sukupuolen asiantuntijoita seksikäs ostoksille, he voivat saada huuhdella ja flustered, pelaajia, jotka eivät voi nimeä erä on rangaistava ei täytä määräyksen seksikäs ostoslistan, joten heille voi antaa heille menettää, katso tulevaisuudessa virkaa menettää tehdä oman puolueen mennä rytinällä, muista tuhma Party Girls on rangaistava.

Joten saada valmis pelaamaan Sexy ostoslistan uudenlaisen vähittäiskaupan hoidon. Happy shopping hyvät.


Ilmainen Wedding Party Games - Mies Catcher Sana

OK Harpies ja noidat, tarkoitan osapuoli tyttöjen Katsotaan vuonna voimme ansaan meidän täydellinen unelma mies, tämä meidän täytyy käyttää hieman osapuoli taikaa jumalallisen meidän mies eetteri todellisuuden. Katsokaamme, mitä voimme taikoa ja tuoda esiin, onnellinen valu minun noitien.

Anna jokainen pala paperia. Pyydä heitä kirjoittamaan numerot 1-13, ja lisäksi jokainen numero, kerro heille kirjoittaa:

(1) paikka,
(2) väri,
(3) väliltä 1 ja 15,
(4) maa,
(5) koko (example. pieni, keskikokoinen, suuri, massiivinen, pieni),
(6) väliltä 1 ja 50,
(7) luonnonvaraisten eläinten,
(8) väliltä 1 ja 20,
(9) sarjakuvahahmo,
(10) loukkaavana nimi (example. kuona, narttu, iskurityyppisistä),
(11) Kasvi-,
(12) TV-show,
(13) tunne (example. onnellinen, surullinen, vihainen, mustasukkainen).

Nyt luki:

Oletko tavannut täydellinen mies (1)
Hänen hiusten väri olisi (2)
Hänen korkeus olisi (3) metriä pitkä
Hän olisi tästä maasta (4)
Koko hänen pummi olisi (5)
Hänen **** olisi niin monta tuumaa pitkä (6)
Sängyssä hän olisi (7)
Lasten määrä olisit olisi (8)
Sinun miehen nimi olisi (9)
Hänen lempinimeltään olisit (10)
Sinun olisi viettää elämänsä elävät jättiläinen (11)
Voit ansaita rahaa seksiä elää (12)
Olisit vanheta yhdessä olo (13)

Voit lukea nämä pois ja mennä ympäri huoneen saada kansojen vastauksia pois niistä.

esimerkiksi. Haluan tavata minun täydellinen mies porno shop (1), hänen hiuksensa olisivat violettia (2), hän olisi 12 (3) metriä pitkä, hän olisi Egyptistä (4), koko hänen pummi olisi olla kaksinkertainen extra large (5), hänen munaa olisi 13 (6) tuumaa pitkä, hänellä olisi norsu (7) sängyssä, olisit 12 (8) lapset, minun mies olisi nimeltään Repe Sorsa (9 ), hänen lempinimi minulle olisi "Kuona Bag" (10), me kulutamme elämämme asuu jättiläinen nauris (11), me ansaitsemme rahaa seksiä livenä hinta on oikea (12) ja vanheta tunne euforia (13).

Jotkut loitsut luot jättää sinut melkein kastuu itseänne naurusta. Mutta ole varovainen mitä toivot, voit saada unelma mies loit todellisuutta, Onnea oikeinkirjoituksen valu.


Ilmainen Wedding Party Games - Circle Of Truth

Uskallatko puhua totta, Lets Play pieni peli ja selvittää kuka on punastella morsian.
Tämän pelin tarvitset tuoli jokaiselle pelaajalle, ja joukko henkilökortteja, kussakin kortissa piirtää symboli tai kirjoittaa pelaajien nimi, tarvitset kaksi näitä, yksi pelaaja ja toinen paikka tuolin Niin ja kaikkein tärkein valinta paljastaa ja kiusallisia kysymyksiä.

Valitse valmis uhreja, en tarkoita pelaajille, järjestää tuolit ympyröi yksi kullekin pelaajalle, pelaajat kukin istuu yksi tuolit, antaa jokaiselle kortin tunnistaa, he pitävät tätä heidän puolestaan toinen samanlainen kortti asetetaan istuin tuoli, nyt Katsotaan totuus paljastui inkvisiittorit ja hilpeys, voit pyytää pelaajia kysymys listaltasi mahdollisten embarrassments kuulusteluista, köh, en tarkoita itse paljastaa kysymyksiä, jos ne vastaavat kyllä ​​he siirtyvät yhden tuolin oikealle, jos he vastaavat ei ne jäädä paikoilleen.

Voitko täydellinen Circle of Truth.
Voittaja on ensimmäinen tyttö saattaa ympyrä totuuden ja tehdä sen takaisin tuolin ne alkoi.


Ilmainen Wedding Party Games - Ihmisen Swing Ball

Tämän pelin tarvitset
Pallo (tennis pallo tehdä)
Eläintiheyden
Muovipullossa (litra juomia pullo täyttää työ) puoli täyttää tämän vedellä, varmista korkki on kunnolla

Nyt paikka pullon keskelle huonetta, pallon lopulla sileää, tie toinen pää sileää noin pelaajat vyötärö.

Pelaamisen aloittaminen, pelaaja on liian keinu pallo pullo, mutta ei voi potkaista palloa tai käyttää aseita ja käsissä, taika on lantiolla, Katsotaan, että rakkaus toiminta.

Oletko nopein poppari kaupungissa, kuinka kauan se kestää kaataa pullosta, jos he eivät ole tehneet sitä 3 minuuttia siirtyy seuraavaan pelaaja, paras swingers tehdä sen 30 sekuntia.

hyvä peli, joka on kaikkien sopii naurua.


Ilmainen Wedding Party Games - Tukehtuminen Banana

Tämän pelin, täytyy olla vapaaehtoisia ja kilpailijoiden vapaaehtoiset toimivat haltijoiden banaanit, ne istuvat ja ottavat banaani ja laita se jalkojen välissä.

Tule ulos kilpailijat, anna hilpeys alkaa, niiden tehtävä on yksinkertainen, avoin ja syödä banaanin, mutta täällä on hankala osa, ne eivät voi käyttää käsiään. Aloita munching hyvät.

Ensimmäinen tyttö lopettaa banaani voittaa.


Ilmainen Wedding Party Games - Maali

Tämä noin verhoaa minun ensimmäinen luettelo vapaa Wedding Party-pelejä pelata, toivottavasti luonnonvaraisten osapuoli tytöt löysin blogin hyödylliseksi oman Wedding Party peleissä ideoita. Pysy kuulolla lisää virkoja Free Wedding Party-pelejä pelata oman luonnonvaraisen Wedding Party juhlat. Toivon lähettää paljon hauskempaa puolueen pelejä tulevaisuudessa, joten älä unohda kirjanmerkki minulle alla luettelon vapaa Wedding Party-pelejä.

Älä unohda jättää kommentteja blogiini, haluaisin mielelläni kuulla, miten puolue meni, jätä kommentti blogiin siitä, miten pelit toimi, tai jos sinulla on ideoita uusia pelejä tai ehdotuksia.

Minun ensi blogimerkinnän aion edelleen lisää valintaa vapaan Wedding Party-pelejä, Ill tarkastella laajentamalla minun online valinta antaa sinulle enemmän valinnanvaraa teidän ohjelmistossa pelejä pelata, en voi myös tutkia tekee erityisen vapaan Häät Party bingo-pelejä, joten seuraava merkintä voidaan bingo erikoisversio, aina talon suosikki, olen varma, että voimme ajatella muutaman tuhma Wedding Party pelejä pirullinen, aina yrityksen suosikki kanssa luonnonvaraisten osapuoli tytöt ulos siellä, jotka vain voi sanoa mitään. Teen myös pala menee juuri mitä tekee häihin juhlat tapahtuma toimi hyvin, joten paljon juhlat suunnittelu ideoita voit etsiä yli siitä, miten voit tehdä tapahtumasta super ikimuistoinen menestystä, ehkä saatamme jopa olla aikaa tutkimaan ideoita party teemoja, jotka ovat mielestäni aina piristää puolueen ja tehdä sitä, että hieman erikoinen, party teemoja ovat hyvin alentaa estoja oman juhlavieraat, joka on suuri, kun suunnittelee osapuolen pelejä, koska ne ovat enemmän kuin halukas päästä puolueen hauskaa, niin alkaa lähetellä häihisi kutsuja, meillä on joitakin varauksia lähettää ulos morsiamen osapuoli pelejä Bonanza, saat että tulostin lämmennyt, koska olemme varmoja, että tuo sinulle
parhaat vapaat Wedding Party pelejä verkossa tehdä oman puolueen svengata paras morsiamen pelejä ideoita sinua varten, joten älä unohda tehdä ajanvarauksen kanssa meille ensi kerralla. Kaikki ehdotukset bilepelimuodot vain lähettää minulle sähköpostia tai kysyä kommentteja, Id kuulla takaisin kuin etsit neuvoja tehdään voittaneen osapuolen tapahtumia.

No comments: