Saturday, 28 May 2011

Gratis Bryllup Party Games - Party Games 1

Gratis Bryllup Party Games - Indledning


Brude parter eller som de kaldes i nogle dele af Europa høne partier er en fantastisk måde at fejre et bryllup, bryllup parter er en god måde at bringe dine venner og familie sammen for at fejre den forestående bryllup ceremoni med udgangen af ​​en æra i sit liv med en lille smule sjov og frolics at markere afslutningen af ​​en etape af dit liv og det næste som en gift kvinde. det tåbelige af unge skal sættes væk på dagen for brylluppet, men ikke før vi fejrer de sidste rester af frihed og de sidste dage af vilde ungdomsveninde med nogle vilde fest bryllupsfest spil at spille, ja der er intet som nogle vilde Bryllup Party spil til at spille for at markere afslutningen af ​​en epoke i sit liv og starten af ​​anden.

Jeg besluttede jeg ønskede at oprette en liste over min egen favorit gratis bryllupsfest spil, jeg vil have dem til at være så problemfri som muligt, så jeg har gjort dem så let som muligt at følge, og at lade dig følge rart og let gratis Bryllup part spil at spille i min blog.

Jeg har holdt min blog nogenlunde klart, så når du udskriver gratis Bryllup Party spil jeg ikke bruger alle dine blæk, så jeg har holdt med sorte og hvide farver som mit tema, kan den gratis Bryllup Party spil nemt kan fotokopieres og uddeles , måske som en del af din rejseplan bryllupsfest festlighederne, det gør det lettere, hvis dine gæster har adgang til reglerne af spillene, så de kan stifte bekendtskab med Wedding Party spil, før hånden, men det er ikke altid nødvendigt, jeg har trykte gratis bryllupsfest spil ud i en let at følge måde, så selv hvis du beslutter at bare foråret spil på din fest gæster på din brude festligheder parti de vil nemt få hænge af Wedding Party spil at spille ganske let.

Nedenfor er min første samling af gratis Wedding Party spil for at hjælpe med din egen bryllupsfest parter, jeg håber du finde alle de gratis Bryllup Party spil du har brug for lige her hos os for at hjælpe din bryllupsfest gå med et brag, og sørg for din part en stor og mindeværdig vellykket bryllupsfest begivenhed, der vil blive husket i lang tid, er du velkommen til at bruge mine lister som en gratis bryllupsfest spil liste, for hurtig og nem brug for din egen bryllupsfest festligheder høne nat parter, eller generel vilde part spil ideer, jeg håber du finder min blog er lige det rigtige for alle din fest behov, fordi det for helt gratis Wedding Party spil du har det rigtige sted lige her hos os, uden yderligere en gør her er mit første liste af stor fest ideer.


Gratis Bryllup Party Games - List1


Gratis Bryllup Party Games - Truth or Dare

Sig sandheden, eller tage konsekvenserne. En udsætte spil på mange niveauer, du risikerer at fortælle sandheden, eller tør du risikere en tør, skal du passe, kan du køre ned ad gaden nøgen, hows at for bare står kind.

Dette er et spil, der er perfekt til vild fest piger, den forudsætning er enkel, besvare et spørgsmål, eller hvis du ikke kan eller ikke vil, så skal du gøre en tør.

Ideelt set dette spil er bedst, hvis spørgsmål og vover er skrevet på kortene før hånden. Nedenfor giver vi en liste med spørgsmål og tør i fremtiden stillinger vil vi føje til sandheden og tør liste. velkommen til at tilføje dine egne, jeg er sikker på nogle af jer frække parti piger kan tænke på mange oprørende Truth or Dare spørgsmål og taber.Gratis Bryllup Party Games - Sandheden Spørgsmål

Har du nogensinde 'slugt'?
Har du nogensinde haft den i en bil?
Har du nogensinde haft den med mere end én anden person?
Har du nogensinde troede din bedste vens kæreste?
Har du nogensinde troede en af ​​dine kærester venner?
Har du nogensinde gået til at arbejde iført ingen trusser?
Har du nogensinde sovet med din chef?
Har du nogensinde haft det med en kvinde?
Har du nogensinde haft det på et tog?
Har du nogensinde haft det på en flyvemaskine?
Har du nogensinde haft det i fri luft?
Har du nogensinde været til en lap-dans klub?
Har du nogensinde haft en brasilianske?
Har du nogensinde sad på toppen af ​​en vaskemaskine, da det var på en tur cyklus?
Har du nogensinde kigget på mænds undertøj i et katalog til Ogle modellerne?
Har du nogensinde været ulv fløjtede på ved håndværkere?
Har du nogensinde løjet om antallet af personer, du har sovet med?
Har du nogensinde brugt falske bryster?
Har du nogensinde haft det i et toilet?
Har du nogensinde kælet din kæreste i en biograf?
Har du nogensinde haft det i dine forældres seng?
Har du nogensinde dækket dine kæreste med skummende fløde og slikkede det af?


Gratis Bryllup Party Games - Dares

Vis dine trusser
Syng Madonnas hit, Like a Virgin
Fjern din bh uden at tage låget
Syng Sandra Dee fra Grease
Drik et glas (indsæt væske valg) uden at stoppe
Kiss alle i gruppen, eller en bestemt person anmodet
Danse som en egyptisk
Recitere alfabetet baglæns
Hop på ét ben i 30 sekunder
Gøre 5 tryk ups
Shout Jeg er en liderlig tæve (eller ant erklæring for at vælge)


Truth or Dare, The originale partyspil og det er stadig going strong, Brug din fantasi og vær ikke bange for at få en smule fræk, sandhed og Dare er et spil, dine gæster er sikker på at tale om de vilde aften i mange år fremover!


Gratis Bryllup Party Games - Før ballon

Har du fået det rigtige udstyr? For dette spil alt, hvad der er behov for to eller flere hold og en ballon, den lange banan formede balloner, der er.

Jeg kan fortælle dig kære, hvis der er mænd til stede, vil der ikke være nogen mangel på blokes villige til at spille passere ballonen spil spil med dig.

Spilleregler, to eller flere hold line up ende af lokalet. Hvert hold har en af ​​de lange balloner og skal greb den mellem deres ben. Ballonen skal derefter bestået op linjen, men husk, ingen hænder, kan du kun bruge, hvad du har i underetagen afdeling, så bare knæ og lår.

Første hold til at få deres ballonen til slutningen af ​​linjen vinder, skal du starte igen, hvis ballonen tabes eller hvis ballonen for tidligt går i gang med et brag!


Gratis Bryllup Party Games - Bouncy ballon Eksplosion

Meget simpelt spil, men en masse sjov, alt hvad du behøver til dette spil er nogle balloner, og hold i sæt af to, det tager to til tango i dette spil, formålet med spillet er for holdene til pop deres balloner , at bemærke at jo mere du fylde dem jo lettere er de at pop, og jo mindre luft, de har jo sværere er de at briste. Nu er vi ikke vil gøre det let for dem at pop ballonerne, der ikke er de nødt til at arbejde for det. Lader finde ud af, hvorfor dette spil kaldes, Bouncy ballon Eksplosion.

Et holdmedlem fastsættes på gulvet og sætter en ballon under der øverst, den anden teammedlem lægger oven på dem, kan de ikke bruge deres hænder, men er nødt til at bruge deres organer til at pop ballonen af ​​deres partner nedenfor, jeg tror, ​​du komme derhen, hvor navnet på dette spil kommer fra, dens kommer til at tage en masse hoppende Hoppepuder at få det ballon eksplosion. Hold hoppende indtil du eksplodere alle disse balloner og have en sjov og frolics Bouncy Balloon Eksplosion klimaks.


Gratis Bryllup Party Games - Sexy Shopping liste

I dag er shopping dag, men ikke nogen form for shopping, denne gang shopping er en anden årsag, denne gang sin sexede gang shopping, har du en indkøbsliste for at opfylde, så fortvivl ikke, du sexet shopping jomfruer det så simpelt som ABC, eller jeg skulle sige AZ, fordi en rødmende brud skal kende hende fra A til Z af sexede shopping, men fortvivl ikke du vil have et hold af sex eksperter til at hjælpe dig opfylde Sexy indkøbsliste.

Saml dit team af sex shopaholics, nu til den sjove del, tager vi en tur at bede hver sexet shopper for at nævne et punkt på vores sexede indkøbsliste, så husk piger, vi har brug for en komplet indkøbsliste, som jeg sagde, sexet shoppere skal vide deres AZ af sexede ting, og det er præcis, hvad de bliver bedt om at gøre. Hver sexet shopper skal skiftes til at sige "Jeg gik til en sex-shop, og jeg købte ...." og navngive en sexet shopping emne, vi starter spillet med et emne begynder med bogstavet A, så næste shopper må sige: "Jeg gik til en sex-shop, og jeg købte ...." og navn et emne begynder med bogstavet B, så den næste spiller navnene et emne begynder med C, og så videre med hver shopper tage det næste bogstav i alfabetet, helt tilbage til punkt og prikke Z.

Giv et punkt på den person, der kan sætte navn på en post, den person med flest point vinder spillet af sexede shopping, kan dette spil gøres mere interessant for dem, der ikke opfylder indkøbslister.

Nogle af dine shoppere vil ikke være sex eksperter i sexet shopping, kan de få skylles og forvirret, skal spillere, der kan ikke nævne et element blive straffet for ikke at opfylde en ordre på den sexede indkøbslisten, så for dem kan du give dem mister, se fremtidige indlæg på mister til at gøre din fest gå med et brag, så husk frække fest piger skal straffes.

Så gør dig klar til at spille Sexy Shopping liste for en ny type shoppingterapi. Happy shopping damer.


Gratis Bryllup Party Games - Man Catcher Spell

OK Harpies og hekse, jeg mener fest piger, lad os se på, vi kan fange vores perfekte drøm mand, for det vil vi nødt til at bruge en lille fest magi til guddommelig vores mand fra æteren af ​​virkeligheden. Lad os se bare, hvad vi kan trylle og frembringe, glade støbning min Coven af ​​hekse.

Give alle et stykke papir. Få dem til at skrive tallene 1 til 13, og ved siden af ​​hvert nummer, dem til at skrive fortælle:

(1) et sted,
(2) en farve,
(3) et tal mellem 1 og 15,
(4) et land,
(5) en størrelse (example. små, mellemstore, store, massive, lille),
(6) et tal mellem 1 og 50,
(7) et vildt dyr,
(8) et tal mellem 1 og 20,
(9) en tegneseriefigur,
(10) en fornærmende navn (example. slagger, tæve, slapper),
(11) en grøntsag,
(12) et TV-show,
(13) en følelse (example. glad, trist, vred, jaloux).

Nu læse ud:

Du mødt din perfekte mand ved (1)
Hans hår farve ville være (2)
Hans højde ville være (3) meter høj
Han ville være fra dette land (4)
Størrelsen af ​​hans bum ville blive (5)
Hans **** skulle være så mange inches lang (6)
I sengen ville han være en (7)
Antallet af børn, du ville have ville være (8)
Din mand's navn ville være (9)
Hans kælenavn til dig vil være (10)
Du ville bruge jeres liv, der bor i en kæmpe (11)
Du ville tjene dine penge, der dyrker sex leve af (12)
Du ville blive gamle sammen følelse (13)

Du læser disse ud og gå rundt i rummet få folk svar fra dem.

f.eks. Jeg ville møde min perfekte mand på en porno shop (1), hans hår ville være lilla (2), ville han være 12 (3) meter høj, ville han have til at være fra Egypten (4), omfanget af hans bum ville være dobbelt ekstra stor (5), ville hans pik skulle være 13 (6) inches lang, ville han være en elefant (7) i sengen, ville du have 12 (8) børn, ville min mand blive kaldt Daffy Duck (9 ), ville hans kælenavn for mig være "Slagge Bag« (10), ville vi bruge vores liv, der bor i en gigantisk majroe (11), ville vi tjene vores penge, der dyrker sex live på The Price Is Right (12) og ældes følelse eufori (13).

Nogle af de besværgelser du opretter, vil efterlade dig næsten befugtning jer selv med latter. Men vær forsigtig med, hvad du ønsker, kan du få drømmen manden, du oprettede blive en realitet, Held og lykke med din spell casting.


Gratis Bryllup Party Games - Circle Of Truth

Tør du sige sandheden, lader spille lidt spil og finde ud af, hvem der er en rødmende brud.
Til dette spil skal du have et stol til hver spiller, og et sæt af id-kort, på hvert kort tegne et symbol eller skrive spillerens navn, du har brug for to sæt af disse, en for spilleren og en anden til at placere på stolen, oh og det vigtigste af alle et udvalg af afslørende og pinlige spørgsmål.

Vælg de villige ofre, mener jeg spillere, arrangere stolene i en cirkel én for hver spiller, vil spillet spillere hver sidde i en af ​​stolene, giver hver en kort for at identificere dem, vil de holde det i hånden, den anden identiske kortet er placeret på sædet af stolen, nu lad os se sandheden åbenbaret inkvisitorer af lystighed, du vil bede spillerne et spørgsmål fra din liste over potentielle Forlegenhed afhøringer, ahem, jeg mener selv afsløre spørgsmål, hvis de besvarer ja de flytter en stol til højre, hvis de svarer nej de bliver hvor de er.

Kan du fuldføre Circle of Truth.
Vinderen er den første pige til at fuldføre en kreds af sandhed og gøre det tilbage til stolen, de startede fra.


Gratis Bryllup Party Games - Human Swing Ball

Til dette spil skal du
En bold (tennisbold vil gøre)
En strømpe
En plasticflaske (en liter drikkevarer flaske vil fylde jobbet) halv udfylde dette med vand, så sørg for hætten er på fast

Nu sted flasken i midten af ​​rummet, sætte bolden i slutningen af ​​strømpe, binde den anden ende af strømpe omkring spillerne taljen.

Lad spillet begynde, har spilleren også svinge bolden på flasken, men kan ikke sparke bolden eller bruge arme og hænder, det magiske er i hofterne, lader se, at kærligheden handling.

Er du den hurtigste Swinger i byen, hvor lang tid det tager at vælte flasken, hvis de ikke har gjort det ved 3 minutter gå videre til den næste spiller, kan den bedste swingers gøre det på 30 sekunder.

fantastisk spil, der har alle i anfald af latter.


Gratis Bryllup Party Games - Kvælning af Banana

For dette spil, skal man have frivillige og konkurrenter, de frivillige fungerer som formidler af de bananer, vil de blive siddende og vil tage banan og læg den mellem deres ben.

Kom frem konkurrenter, lad Lystighed begynde, deres opgave er enkel, åben og spise bananer, men her er den tricky del, kan de ikke bruge deres hænder. Start gumlede damer.

Den første pige til at afslutte banan vinder.


Gratis Bryllup Party Games - Finish

Dette om wraps min første liste over gratis Wedding Party spil at spille, jeg håber du vild fest piger fundet min blog nyttige for din egen bryllupsfest spil ideer. Stay tuned for flere stillinger på gratis bryllupsfest spil at spille for din egen vilde Wedding Party festligheder. Jeg håber at skrive en masse mere sjov fest spil i fremtiden, så glem ikke at bogmærke mig under din liste over gratis Wedding Party spil.

Glem ikke at efterlade kommentarer på min blog, ville jeg elske at høre, hvordan din fest gik, efterlade en kommentar på min blog om, hvordan spillene virkede, eller hvis du har ideer til nye spil eller forslag.

For mit næste blog vil jeg yderligere tilføje mere til udvalg af gratis bryllupsfest spil, være syg at se på at udvide mit online udvalg giver dig en større valg i dit repertoire af spil at spille, kan jeg også se til at gøre en særlig om fri bryllupsfest bingo spil, så næste post kan være en bingo specialudgave, altid et hus favorit, jeg er sikker på at vi kan tænke på et par mere fræk Bryllup Party spil til djævelske, altid en fast favorit med den vilde fest piger ud der, som bare ikke sige nej. Jeg vil også gøre et stykke at gå i bare, hvad der gør et bryllup parter festligheder begivenhed arbejde godt, så masser af god fest planlægning ideer til dig at kigge over på, hvordan du gør din begivenhed en super mindeværdig succes, måske kan vi endda have tid til at undersøge idéer om fest temaer, som jeg tror altid peppe festen og gøre det så lidt mere specielle, fest temaer er fantastisk til at sænke hæmninger af din fest gæster, som er fantastisk, når man planlægger partyspil, da de vil være mere end villig at komme ind i part sjovt, så begynder at sende ud af din bryllupsfest invitationer, vi har nogle forbehold for at sende ud til en brude partyspil Bonanza, få denne printer varmet op, fordi vi er sikre på at give dig det
bedste gratis Wedding Party spil på nettet for at gøre din fest gå med en gynge med de bedste brude spil ideer til dig, så glem ikke at gøre din aftale med os til næste gang. Nogen forslag til partyspil bare sende mig en mail eller stille et spørgsmål i kommentarerne, Id elske at høre tilbage fra dem af jer, på udkig efter råd om at gøre en vellykket fest arrangementer.

No comments: