Saturday 28 May 2011

Безплатни игри Сватбено тържество - Парти игри 1

Безплатни игри Сватба партия - Въведение


Булчински страни или както ги наричат ​​в някои части на кокошка страни на Европа са чудесен начин да отпразнува сватбата, сватбени тържества са чудесен начин да се въвеждат вашите приятели и членовете на семейството, за да отпразнуват приближаването на церемония сватба с края на една ера в тези живот с малко на шега и лудува за да отбележат края на един етап от живота си и на следващия като омъжена жена. глупостта на младежта трябва да се махне в деня на сватбата, но не и преди да отбележим и последните следи от свобода и последните дни на диви момичешка възраст с някои диви сватбено тържество страна игри да играят, да няма нищо като някои диви Сватбено тържество игри да играят за да отбележат края на една ера в тези живот и началото на друг.

Аз реших, че искам да се създаде списък на собствените си любими игри сватбено тържество, искам те да са без грижи, така съм ги прави толкова лесно, колкото е възможно да се следват, и за да ви позволи да следват лесно и приятно свободното сватба страна игри, за да играят в моя блог.

Аз опазих блога ми доста обикновен, така че при печат без Сватбено тържество игри не използвам всичките си мастило, така че имам заби с черни и бели цветове, както е моята тема, свободната Сватбено тържество игри могат лесно да се копират и раздават , може би като част от маршрута си на фестивала Сватба страна, тя е по-лесно, ако вашите гости имат достъп до правилата на играта, така че те могат да се запознаят с игри Сватбено тържество преди това, но това не винаги е необходимо, трябва отпечатани на свободното Сватбено тържество игри в лесни за следване начин, така че дори и ако решите да порасте и игрите на вашата страна гости на сватбеното тържество страна те ще могат лесно да се закача на сватбено тържество игри да се играят доста лесно.

По-долу е първият ми хранилище на игри Сватба страна да помогне със собствените си страни Сватбено тържество, надявам се да намерите всички свободни Сватбено тържество игри имате нужда точно тук с нас, за да помогне на Сватбено тържество отиде с гръм и трясък и се уверете, че вашата партия е голям и запомнящ се успех Сватба партия, който ще се помни дълго време, моля не се колебайте да използва списъци като свободен Сватба списък игри партия, за бърза и лесна употреба за вашите собствени празненства сватба кокошка страни нощ страна, или общо дивата идеи страна игра, надявам се да намеря моя блог е точно за всички страни нужди, защото за напълно безплатни игри Сватбено тържество сте на правилното място тук с нас, без по-нататъшна не се прави тук е моят първи списък на великите идеи страна.


Безплатни игри Сватбено тържество - List1


Безплатни игри Сватбено тържество - Истина или предизвикателство

Говори истината или са изправени пред последствията. Един изложи игра на много нива, не рискувате да казва истината, или смееш да рискуват смея, да бъдат внимателни, може да се наложи да тичам по улицата гол, hows, че за гол пред които са изправени бузата.

Това е една игра, която е идеална за диви момичета страна, предпоставката е проста, отговори на въпрос, или ако не можеш или не, тогава трябва да направи всичко.

В идеалния случай тази игра е най-добре на въпросите и смее се изписва върху картони преди ръка. По-долу даваме списък с въпроси и смее, в бъдещите публикации ние ще добавим към истината и смея списък. се чувстват свободни да добавите свой собствен, аз съм сигурен, че някои от вас палав момичета страна може да мисли за много скандално Истина или предизвикателство въпроси и неустойки.



Безплатни игри Сватбено тържество - Истината Въпроси

Били ли сте някога "поглъщане"?
Били ли сте някога тя е в колата?
Били ли сте някога тя е с повече от един човек?
Били ли сте някога представяли най-добрия си приятел приятел?
Били ли сте някога представяли един от вашите приятели гаджета?
Били ли сте някога отиде на работа облечен не гащи?
Били ли сте някога спала с шефа си?
Били ли сте някога, бе, жена?
Били ли сте някога тя е във влак?
Били ли сте някога тя е в самолета?
Били ли сте някога тя е на открито?
Били ли сте някога в скута танци клуб?
Имали ли сте някога за бразилец?
Били ли сте някога седеше на върха на машината, когато тя беше на центрофуга?
Били ли сте някога погледна мъжко бельо в каталог с влюбен поглед на модели?
Били ли сте някога вълк подсвирна на работниците от?
Били ли сте някога излъга за броя на хората, с които съм спал с?
Били ли сте някога са използвали фалшиви гърди?
Били ли сте някога тя е в тоалетната?
Били ли сте някога fondled гаджето си в киното?
Били ли сте някога тя е в леглото на родителите си?
Били ли сте някога, обхванати гаджето си с пенлива сметана и я облиза разстояние?


Безплатни игри Сватбено тържество - смее

Покажи си гащи
Пейте на Мадона удари, Like A Virgin
Премахване на сутиена, без да си отгоре
Пей Сандра Дий от мазнини
Изпийте чаша (въвежда течност на избор), без да спира
Kiss всички в групата, или на определено лице поиска
Танцувай, сякаш е египетски
Кажи на азбуката назад
Качете се на един крак за 30 секунди
Да натиснете 5 фирми
Shout съм възбудена кучка (или мравка отчет за избор)


Истина или предизвикателство, за оригиналната игра партия и тя все още ще силни, Използвайте въображението си и не се страхувайте да получите малко палав, Истината и Dare е игра гостите ви със сигурност ще се говори за диви вечер за години напред!


Безплатни игри Сватбено тържество - Прекарайте балона

Имате ли право оборудване? За тази игра всичко, което е необходимо, е два или повече отбори и балон, в дългосрочен банан форма балони е това.

Мога да ви кажа, дами, ако има мъже представи няма да има недостиг на момчета са готови да играят при преминаване на играта игра балон с вас.

Правила за игра, два или повече отбора линия до другия край на стаята. Всеки отбор има един от най-дълго балони и трябва да го сцепление между краката си. В балон, трябва след това се предават до линията, но не забравяйте, без ръце, можете да използвате само това, което имате в долния отдел, така че само на колената и бедрата.

Първият екип, за да им балон в края на линията победи, да започне отново, ако балона е прекратено или ако балона преждевременно отива с гръм и трясък!


Безплатни игри Сватбено тържество - Bouncy експлозия балон

Много проста игра, но е много забавно, всичко, което е необходимо за тази игра е някои балони, и екипите в комплекти от по две, са нужни двама за танго в тази игра, целта на играта е за отборите на поп техните балони , на зареждане на по-попълваш тях по-лесно те да се появи и по-малко въздуха, който са толкова по-трудно те да се пръснат. Сега ние няма да се направи лесно за тях да пукане на балони, не те ще трябва да работят за него. Да разберете защо тази игра се нарича, Bouncy Балон експлозия.

Един член на екипа определя на пода и поставя балон под там горе, на втория член на екипа определя върху тях, те не могат да използват има ръце, но трябва да използват телата си за пукане на балона на партньора си по-долу, аз мисля получите, когато името на тази игра идва, му ще отнеме много подскачам подскачам се получи, че експлозията балон. Дръжте подскачащи, докато не се взривят всички балони и да се забавляват и лудува Bouncy Балон експлозия климакс.


Безплатно Сватбено тържество игри - Sexy Списък за пазаруване

Днес е търговски ден, но не всеки вид пазаруване, като този път за пазаруване е за друг причина, този път, си секси търговски път, трябва списък за пазаруване да изпълнява, не се притеснявай секси девици пазаруването си толкова просто като ABC, или аз трябва да кажа от А до Я, защото един свенлив булка трябва да си знае А до Я на секси пазаруване, но не се притеснявайте, ще разполагаме с екип от експерти пол да ви помогне да отговарят на Секси списък за пазаруване.

Съберете отбора си от секс Shopaholics, сега за най-забавната част, можем да се обърнат към изискват от всеки един секси купувач за името на елемент на секси ни списък с покупки, не забравяйте, момичета, имаме нужда от пълен списък за пазаруване, както казах, секси купувачите трябва да знае си от А до Я на секси обекти, и това е точно това, което ще бъде помолен да направя. Всеки купувач трябва да секси се редуват да каже: "Отидох на секс магазин и си купих ...." и името секси т. пазаруване, започва играта с една точка, започващи с буквата А, след това на следващия купувач трябва да каже: "Отидох на секс магазин и си купих ...." и името на елемент, започващи с буквата Б, след това на следващия играч имена елемент започва с С и така нататък с всеки купувач, като на следващата буква от азбуката, по целия път обратно към буквата Z.

Дайте една точка на лицето, което може да име на елемент, човекът с най-много точки печели играта на секси пазаруване, тази игра може да се направи по-интересна за тези, които не изпълняват списъци за пазаруване.

Някои от купувачите няма да бъде секс експерти в секси пазаруване, те могат да се промие и смутен, играчи, които не могат да назоват елемент трябва да бъдат наказани за неизпълнение заповед за секси списък за пазаруване, така че за тях може да им даде неустойки, виж бъдещите публикации на неустойки, за да си страна отиде с гръм и трясък, не забравяйте, палав момичета страна трябва да бъдат наказани.

Така че се пригответе да играе секси пазаруване списъка за нов тип на дребно терапия. Честит дами пазаруване.


Безплатни игри Сватба партия - Човек на правописа Catcher

OK Harpies и вещици, искам да кажа страна момичета, я да видим можем да впримчи в нашия идеален мъж мечта, за това ние ще трябва да използвате малко магия страна в нашия божествен човек от етер на реалността. Нека да видим какво можем да апелирам и ще роди, щастливи леене сборище си на вещици.

Дайте всеки лист хартия. Сложете ги да напишете номера от 1 до 13, и заедно с всеки номер, да им кажа да напишете:

(1) място,
(2) цвят,
(3) е число между 1 и 15,
(4) страната,
(5) с размер (example. малки, средни, големи, огромни, малка),
(6) е число между 1 и 50,
(7) диво животно,
(8) е число между 1 и 20,
(9), анимационен герой,
(10) обидно име (example. шлака, кучко, ударни),
(11) от растителен,
(12) на телевизионно предаване,
(13) емоции (example. щастлив, тъжен, ядосан, ревнив).

Сега прочете:

Можете да отговарят на вашите съвършен човек в (1)
Неговият цвят на косата ще бъде (2)
Неговата височина ще бъде (3) метра висок
Той ще бъде от тази страна (4)
Размерът му ще бъде скитник (5)
Неговата **** би трябвало да бъде толкова много инча дължина (6)
В леглото той ще бъде (7)
Броят на децата, вие ще трябва да бъде (8)
Име на твоя човек ще бъде (9)
Неговият домашен любимец за вас ще бъде (10)
Вие ще прекара живота си живее в огромен (11)
Вие ще печелите парите си, които правят секс на живо по (12)
Вие ще остареят заедно усещане (13)

Вие четете тези навън и да се из стаята все народи отговори от тях.

например. Ще отговаря на моите съвършен човек в порно магазин (1), косата му ще бъде в лилаво (2), Той ще бъде 12 (3) метра висок, той ще трябва да бъдат от Египет (4), за размера на неговото скитник ще да бъдат двойно много голям (5), си пишка ще трябва да бъде 13 (6) см дълъг, той ще бъде един слон (7) в леглото, ще имат 12 (8) за децата, мъжа ми ще се нарече Дафи Дък (9 ), неговият домашен любимец за мен ще бъде "шлака Bag" (10), ние ще прекара живота си живее в огромна ряпа (11), ще спечелите парите, които правят секс на живо по Цената е прав (12) и остаряват чувство еуфория (13).

Някои от магии създавате, ще ви оставя почти намокряне себе си със смях. Но бъдете внимателни какво си пожелаваш, може да получите на сън човек сте създали се превърне в реалност, Успех с правописа леене.


Безплатни игри Сватбено тържество - Circle Of Truth

Смееш да говори истината, нека играят малка игра и разберете кой е свенлив булка.
За тази игра вие ще се нуждаете от стол за всеки играч, както и набор от идентификационни карти, на всяка карта се направи символ или напишете името на играчите, трябва два комплекта от тези, един за друг играч и да постави на стола, О, и най-важното от всичко избор на разкриване и неудобни въпроси.

Изберете готови жертви, имам предвид играчи, подредете столове в кръг по един за всеки играч, играта играчите ще заседава всеки в един от столовете, даде възможност на всяка една карта, за да ги идентифицират, те ще се проведе в тяхната страна, на други идентични карта се поставя върху седалката на стола, сега нека видим истината разкри инквизиторите на веселие, ще поиска от играчите на въпрос от своя списък с потенциални разпити притеснения, хм, имам предвид себе оповести въпроси, ако те отговарят на да се движат един стол на дясно, ако те отговарят не те останат там, където са те.

Можете ли да завършите кръг на истината.
Победителят е първото момиче, за да завършите кръг на истината и да се върнат в стола той започва от.


Безплатни игри Сватбено тържество - Човешки Пъзел топка

За тази игра вие ще трябва
Една топка (топка тенис ще направя)
Коефициент
Пластмасова бутилка (литър бутилка напитки ще запълни работа) половин запълни тази с вода, се уверете, че капачката е на сигурно

Сега то се слага в средата на стаята, вкарване на топката в края на отглеждане, вратовръзка на другия край на отглеждане около играчите талията.

Нека играта започне, играчът е прекалено люлка топката в бутилката, но не може да риташ топката или да използва ръцете и китките, магията е в бедрата, я да видим, че действията любов.

Ти ли си най-бързо сексуално в града, времето колко време е необходимо да се взривява бутилката, ако те не са го направили по 3 минути преминете към следващия играч, най-добрият Суинг може да го направи за 30 секунди.

страхотна игра, която всички в пристъпи на смях.


Безплатни игри Сватбено тържество - Задавяне на банани

За тази игра, трябва да са доброволци и конкуренти, доброволци действат като носители на бананите, те ще бъдат настанени и ще вземе на бананите и се поставя между краката си.

Излезте конкуренти, нека веселие започва, тяхната задача е проста, открит и яде банан, но тук е сложната част, те не могат да използват ръцете си. Старт дъвчене дами.

Първото момиче до края на бананите победи.


Безплатни игри Сватбено тържество - Готово

Това за завърши първият ми списък на безплатни игри Сватбено тържество да играе, надявам се да диви момичета страна намерих си блог полезно за вашите собствени игри Сватба идеи страна. Останете на вълната за повече мнения на игри Сватбено тържество да играе за своя собствена диви празненства сватбено тържество. Надявам се да публикувате още много забавления за страната в бъдеще, така че не забравяйте да ме показалец по списъка си с игри сватбено тържество.

Не забравяйте да оставите коментари в моя блог, бих искал да чуя как вашата партия беше там, оставете коментар в моя блог за това как играта работи, или ако имате идеи за нови игри или предложения.

За следващото ми блог пост аз ще продължи да добавите още с избора на игри сватбено тържество, Ill се търси в разширяването си онлайн подбор който ви дава по-голям избор в репертоара си на игри да се играят, аз може да разгледа прави специален за свободно Сватбено тържество бинго игри, така че следващия запис може да бъде бинго специално издание, винаги една къща от нас, аз съм сигурен, че можем да мислим за още няколко палав игри Сватбено тържество за дяволски, винаги фирма от нас с дивата момичета страна на там, които просто не мога да кажа не. Аз ще направя парче навлиза в точно това, което прави сватби тържества случай работят добре, така че много велики идеи страна планиране, за да търсите повече за това как да да направим Вашето събитие незабравимо супер успех, може би дори може да има време да се разгледа идеите на партия "тема, която според мен винаги подправка на страната и да го направи, че малко по-специални, страна теми са страхотни за намаляване на задръжките на вашата страна гостите което е страхотно, когато планират парти игри, тъй като те ще бъдат повече от готови за да влязат в страната, забавно, така че започнете да изпраща покани вашето сватбено тържество, ние имаме някои резерви да изпрати за булчински страна игри златна мина, се, че принтерът загрява, защото ние със сигурност ще Ви донесе
най-добрите безплатни Сватбено тържество игри в мрежата, за да си страна отиде с люлка с най-добрите сватбени идеи игри за вас, така че не забравяйте да се среща с нас за следващия път. Всички предложения за парти игри просто да ми изпратите имейл или да зададете въпрос в коментарите, Id обичам да чуе от тези от вас, търсят за съвет, за да направим успешен събития страна.

No comments: